TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Untersteiner festival!

af | 20. jul 2014 | Nyheder

Dagens mand på Axevalla! Peter Untersteiner. Arkiv Kanal 75

Dagens mand på Axevalla! Peter Untersteiner. Arkiv Kanal 75

Halmstad-træneren Peter Untersteiner glemmer næppe søndag den 20. juli 2014 lige med det samme. Ikke blot vandt han fire af V75-løbene på Axevalla, men i Stochampionatet med en førstepræmie på 1 million SEK vandt Neona Princess, som han træner, og som blev kørt til sejr af sønnen, Johann Untersteiner.

Ja, fem af V75-afdelinger vundet af Familien Untersteiner, det er stærkt, og det er aldrig sket tidligere, at en træner har vundet fem V75-sejre på samme dag.

Men tilsyneladende var det  ikke uventet for V75-gevinsten blev på 3.083 kroner for 7 rigtige og 55 kroner for 6. rigtige, mens der ikke blev penge til 5-erne. Og dermed er der jackpot til næste V75-omgang, som køres på Bollnæs.

Stochampionatet for 4-årige hopper, blev afgjort i starten, hvor Johann Untersteiner fra spor 4 sendte Neona Princess til spids.

Efter en hurtig indledning blev tempoet taget meget ud af løbet – den anden 500 meter afvikledes efter 1.19.5!!

Favoritten, Lotuscherie sad først i dødens, men fik siden andet par udvendigt, mens en anden af de meget betroede, D’One sad i Vinderhullet, men gik ud i ryg på Lotuscherie med 500 meter tilbage.

Neona Princess - vandt Stochampionatet. Arkiv Kanal 75

Neona Princess – vandt Stochampionatet. Arkiv Kanal 75

Lotuscherie var trods den gode rejse ikke i stand til at true Neona Princess (Gigant Neo), der sejrede sikkert i 1.13.7a/2640 m, mens de to Tomas Malmqvist-trænede Backfire med Johnny Takter og Donna di Quattro sluttede flot af til de næste pladser.

I rammeprogrammet startede Gordon Dahls fine 3-åring Wishing Boy i Slaget på Axevalla Hed, men efter en dyst om føringen kom den til at sidde i Vinderhullet, hvad der dog ikke levede op til sit navn.

Thomas Uhrberg forsøgte at bakke fri af den trætte førerhestm Thewayiam Ås med Johnny Takter, men da Wishing Boy fik frit løb, galoperede den midt i opløbet, og  blev diskvalificeret.

Løbet vandtes af favoritten Digital Frame (Super Photo Kosmos) med Per Lennartsson i 1.13.2a/2140 m efter en meget stærk præstation.

Michael Lønborg fik løb til stalden, da Erik Adielsson bragte Global Paranoia (Quite Easy) til sejr.

Flemming Jensen måtte vende sejrsløs hjem fra Axevalla.

Han blev nummer to med Roto og tre med Classic Son og uplaceret med Monte Major.