fbpx
  • HH Care
  • Opdrætterforeningen
  • Horse Trainer Walks
  • Stutteri Dings 600x110 Feb21 (002)
  • internetauktion
  • Derby25
  • Enssnapshot 600x110px
  • Wishingstone 600x110px
  • Michaelturn 600x110px

Nyheder

Nationalløb kan overleve med lidt ”gammeltænkning”

I går kørtes det traditionsrige Nationalløb på Charlottenlund Travbane. Desværre var årets udgave en ret amputeret forestilling, hvilket vi forleden gjorde opmærksom her på Travservice. Men løbet kan sagtens bringes tilbage til gamle tiders storhed.

Læs mere


Nye heste hos Lilian Uglebjerg

Den store svenske hesteejer, Frackstad Lantbruksaktiebolag, der har flere heste i træning hos Lilian Uglebjerg i Aarhus, har sendt to mere i træning hos hende.

Læs mere


Copenhagen Cup-deltager på vej til Malta!

Rushmore Face, som blev nummer seks i såvel Copenhagen Cup som Oslo Grand Prix for Bo Westergaard er ved at blive solgt til Malta.

Læs mere


Er Frederik fugl eller fisk?

Hidtil har Hans Ulrik Kristensens Frederik ikke levet op til de præstationer, som den store Ens Snapshot-søn leverede som 3-åring. Sker det i eftermiddag med Bent Svendsen som kusk? Bemærk løbene starter kl. 15.30

Læs mere


Gran Premio-sejr til Bondo

Den italienske sommerbane, Cesena er i fuld gang med sit meeting, der kulminerer med Gruppe 1.løb, Campionato Europeo den første weekend i september. I lørdags blev der kørt et Gran Premio-løb på banen.

Læs mere


Derby eller ej?

Ejerne af 102 heste fra F-årgangen skal senest tirsdag formiddag beslutte, om de vil anmelde deres hest til pointberegningen til Dansk Trav Derby.

Læs mere


Sejr nummer 52!

11-årige T Rex fortsætter med at vinde løb i Finland.

Læs mere


Ti toårsløb på The Red Mile

Den verdensberømte bane i Lexington, Kentucky begynder så småt at ruste sig til sit store efterårsmeeting i oktober. Søndag eftermiddag var store dele af den nordamerikanske træner- og kuske elite på plads for at starte 2-åringer.

Læs mere


Legeværk for Face Time Bourbon i Belgien

På en opblødt bane kunne Face Time Bourbon med Eric Raffin for andet år i træk vinde Grand Prix de Wallonie på banen i Mons, Belgien.

Læs mere


Lækre Apapmand!

Anders F. Jensen-trænede Apapmand har i en alder af ni år måske aldrig været bedre og vandt sikkert Nationalløb for Steen Juul.

Læs mere


Et liv med trav

Billund-amatøren Gunnar Eriksen kan næste år fejre 50-års jubilæum som amatørkusk, og selvom hjemmebanen lukker inden for kort tid, slipper han aldrig travsporten helt.

Læs mere


Trofaste kunder på Stutteri Shadow

De to svenske brødre, Leif og Börje Gustafsson har gennem årene købt flere af Stutteri Shadows opdræt – nu har brødrene atter besøgt stutteriet og har købt to føl.

Læs mere


Lionel Norsk Mester for tredje gang

11-årige Lionel med Gøran Antonsen kunne lørdag eftermiddag vinde Norgesmesterskapet for tredje gang og gjorde det efter en særdeles stærk indsats.

Læs mere


Kæmpeoverraskelse i udtagelsesløb til Hambletonian Oaks

Ingen favoritsejr i de to udtagelsesløb til Hambletonian Oaks. Tværtimod kunne fjerdefavoritten vinde det ene og den tredje mindst spillede hest vinde det andet.

Læs mere


Nationalløb har overlevet sig selv!

I eftermiddag køres Nationalløb på Charlottenlund Travbane med blot fem heste til start – to af dem er ”tigget” med.

Læs mere


Favoritten ude af Hambletonian

Den store forhåndsfavorit til sejren i årets Hambletonian, Menhammar-ejede Dancinginthedark, chokerede alle ved at galoppere i opløbssvinget. Begge udtagelsesløb til Åke Svanstedt.

Læs mere


Susanne Møbjerg 40 år på Billund Trav

Søndag den 1. august kan Bogholder Susanne Møbjerg fejre 40 års jubilæum på Billund Trav.

Læs mere


Ny sejr til The Bald Eagle

Danskfødte The Bald Eagle med Mats E. Djuse satte punktum for lørdagens V75 på Hagmyren med en sikker sejr.

Læs mere


Andy Miller dominerede i Pittsburgh

Der sker ting og sager i den nordamerikanske travsport i dag. I løbet af aftenen dansk tid skal det store pasgængerløb Adios finde sin vinder på The Meadows og i nat køres der Hambletonianudtagelser påThe Meadowlands.

Læs mere


Stald Sottos Illusion nummer to efter startgalop

Stald Sottos 3-årige franske hoppe, Illusion undgik heller ikke en startgalop lørdag aften, hvor hun startede på banen i Le Mans.

Læs mere


Har Thomsen en stjerne på vej?

Den 3-årige Mulberry gav atter opvisning for sin ejer og træner Henrik Thomsen.

Læs mere


Jeppe Juel kørte 230.000 kroner ind i Norge

Jeppe Juel blev hhv. nummer to og nummer tre på Biri i hovedløbene.

Læs mere


Go On Boy slog Vivid Wise As på Enghien

Det blev ikke til den ventede sejr til italienske Vivid Wise As i lørdagens Prix de Washington på Enghien, da outsideren  Go On Boy med Romain Derieux fangede storfavoritten akkurat på stregen.

Læs mere


Vandt både sulky og montéløb

22-årige Maria Svendsen var i hopla på Racing Arena Aalborg, hvor hun både vandt et sulkyløb samt et montéløb.

Læs mere


Spændende ungheste hos Bent Svendsen

Fra Thomas Lind-Holm, Stutteri Dust har Bent Svendsen fået to 2-årige hopper i træning, som må siges at have afstamningerne i orden.

Læs mere