• Opdrætterforeningen
  • Horse Trainer Walks
  • Italienske hingste
  • Derby25
  • Breeders Club auktion
  • Breeders Club
  • eventeksperten
  • breaking

Nyheder

Giant Laser gik alene over banen

Mandag aften vandt Giant Laser en overlegen sejr på Klosterskogen i Norge.

Læs mere


Finsk træner tabte retssag mod centralforbund

Den finske træner Markku Nieminen rejste en sag mod centralforbundet, Hippos om sit træneransvar i forbindelse med en dopingsag.

Læs mere


Lunden vandt retssag om Grand B

Mandag faldt der dom i en sag i den sag som Det Danske Travselskab har rejst om huslejestigning i den store tribunerestaurant på Charlottenlund Travbane, Grand B.

Læs mere


Kinky Rain i træning i Sverige

Den 3-årige hoppe Kinky Rain, der mandag vandt sin anden sejr i træk i Skive for Jan Dahlgaard, sendes nu i træning i Sverige.

Læs mere


Frankrig: Dowhatyoudodowell fik chancen for sent

Tredje par indvendigt undervejs blev en fælde for Stutteri Hole in Ones Dowhatyoudodowell for først 50 meter fra mål kom der er åbning, og den danskejede traver kunne skyde frem til en tredjeplads. Feltets anden dansker, Gasolin blev nummer syv.

Læs mere


Positivt regnskab i Skive

Mandag aften var der ordinær generalforsamling i Nordvestjysk Væddeløbsforening, der driver BioCirc Travarena Skive.

Læs mere


Nad Al Sheba på vej til at afløse Varenne i Italien

Varenne har været championhingst i Italien i mange år, men nu er afløseren klar i  en anden italiensk født hingst, Nad Al Sheba – en hingst, som i øvrigt også danske opdrættere har mulighed for at benytte.

Læs mere


Gocciadoros skrappe 3-åringer

Italienske Alessandro Gocciadoro har topheste i alle årgange – og ofte flere i samme. Søndag var der to storløb for 3-åringer på programmet i Firenze.

Læs mere


Lunch-trav i Skive: Er Daniel Autriche det sikre holdepunkt i V4?

Rolf Jørgensen har haft stor glæde af den stærke svenske vallak, Daniel Autriche – parret har siden starten af 2022 vundet 16 sejre sammen – og i dag kan sejr nummer 17 komme.

Læs mere


Mindre tilskud fra DTGU giver million underskud på Lunden

I 2023 fik Det Danske Travselskab (Lunden/Skovbo) 2.2 millioner kroner mindre end i tilskud fra Dansk Trav og Galop Union, og de penge har man ikke formået at tjene ind på anden måde.

Læs mere


Købers marked på Martsauktionen

Selv om 11 af de udbudte heste på Martsauktionen blev solgt, giver prisniveauet et klart indtryk af, at det var købers marked.

Læs mere


Endnu en dansk travmand hædret i Sverige

Den tidligere Lunden-træner, Anders Wester, der nu er bosat i Sverige og har stor succes med sit Westwood-opdræt, er blevet hædret ved gallafester på to svenske baner.

Læs mere


Lennart Forsgren på auktion!

Hvad sker der her! – Er det den tidligere svenske topkusk og ekspertkommentator på ATG Live – der er på auktion?

Læs mere


V75-Bjerke: Da Wakey Vicky vandt 2. afdeling stod 85% af systemerne af

Der var blot én stor overraskelse i lørdagens V75-spil på Bjerke – og den kom i 2. afdeling, da 95-oddseren Wakey Vicky med Kristian Malmin kæmpede sig førende Patricia Bo med Ken Ecce.

Læs mere


Stor gallaaften for Jimmi Ehlers

Der blev ikke meget tilbage til konkurrenterne, da Fornaboda Travbane (Lindesberg) holdt sin gallaften, for den danske træner Jimmi Ehlers hentede ikke færre end fem priser.

Læs mere


Coventry Hall i qualifier I USA

Lørdag eftermiddag, lokal tid var Stutteri Disneys Coventry Hall ude i en qualifier på The Meadowlands og er nu klar til at starte i løb.

Læs mere


Bjerke: Dansktrænede heste hentede 162.500 kroner i præmie

Inden for V75-rammen på Bjerke lørdag blev det til en andenplads til Marc Bæk Nielsens Honor, og i rammeprogrammet vandt Bo Westergaards USA-debutant, Sugaree Express med Nicklas Korfitsen. Også Patrick Larsen kom på æresrunde.

Læs mere


Francesco Zet klar til Elitloppet

Det var lidt af en overraskelse som Solvallas sportschef Anders Malmrot præsenterede lørdag i svensk TV4, da han offentliggjorde at Stall Zets Francesco Zet er inviteret og klar til Elitloppet.

Læs mere


Garfields lillebroder debuterede med overlegen sejr

Der er store forventninger til 3-årige Kermit, der lørdag eftermiddag debuterede med en overlegen sejr på Fyens Væddeløbsbane for sin træner Jeppe Juel.

Læs mere


Digitalt adgangskort på vej

Snart er det slut med at skulle bestille adgangskort på nettet til løbsdage for hesteejere og opdrættere – Dansk Hestevæddeløb har et digitalt adgangskort på vej!

Læs mere


Budgivningen er startet på travauktioner.dk

Søndag klokken 20.00 er der deadline for at byde på de anmeldte heste i Marts-auktionen på travauktioner.dk.

Læs mere


Eric Raffin kører Dowhatyoudodowell

Når Stutteri Hole In Ones Dowhatyoudodowell på mandag skal starte på den franske provinsbane, Mauquenchi får den Frankrigs kuskechampion Eric Raffin i sulkyen.

Læs mere


V75-jackpot på 39 mio. kroner med fem dansktrænede heste til start

ATG’s V75-spil er i eftermiddag flyttet til Bjerke-banen i Oslo, og med en dobbelt jackpot forventes der 39 millioner kroner i puljen til 7 rigtige – I alt seks dansktrænede heste er til start på dagen – de fem inden for V75-rammen

Læs mere


Millionhest DK-debuterer på Fyens Væddeløbsbane

På en svensk internetauktion fik hesteejere hos træner Jeppe Juel for nylig sidste bud på den 7_årige vallak Hefner AM for 75.000 SEK – i eftermiddag er parret til start på Fyens Væddeløbsbane.

Læs mere


Fornem sæsondebut

Great Challenger-sønnen Grumbazz Kini ser ud til at fortsætte med at levere de fine resultater som han også gjorde i fjor – vandt sæsondebuten i fine 1.12.4a/1640 m.

Læs mere