TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Talerstolen: Færre løb om vinteren

af | 12. jun 2014 | Nyheder

talerstolHej travdanmark

Kan man vedr den nye økonomiske problemer se ud af boksen på en anden måde, og ved at jeg sikkert kommer til at træde en del over tæerne med dette forslag.

Hva med at lukke sporten ned en i vintermånederne som vi gør det her på Bornholm, dog ment som at max og mener absolut max 2 baner at køre på i hele Danmark.

Det vil så sige enten skive eller Odense for vest i landet – hvilke der så kommer til at ligge logistisk bedst i forhold til de andre vinterlukkede baner, og så måske holde Lunden, men måske også satse på at holde den vinterlukket og så starte i Sverige i stedet, det må jo koste kassen at holde så mange baner om vinteren, så der må man da kunne spare noget..

Så er der nok mange der mister deres træningsfaciliteter, men her på øen må vi klare os selv, selv have træningsfaciliteter hjemme, så vi får ikke noget foræret, så vil de aktive kæmpe lidt for at spare, så kan det også lade sig gøre.

Om ikke andet må de aktive, amatører som trænere måske selv udarbejde en plan og arbejde for måske at ordne diverse baner til hurtigarbejder osv.

Ved ikke om det er er forslag det kan bruges, men det kunne måske hjælpe til andre ideer, da vi alle ikke er meget for permanente banelukninger og præmienedsættelser.

Vi har ikke for meget at køre om her på øen i forvejen, og set bort fra de heste, der er i proff træning – og det er ikke billigere her end i det øvrige Danmark for en amatør at holde hest hjemme..

Mvh Søren Mortensen

Hesteejer og aktiv på Danmarks smukkeste bane.. 🙂