TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Jensen, Jensen og Juel

af | 13. jun 2014 | Nyheder

To sejre til Flemming Jensen og staldsejr til Peter Jensen med Jeppe Juel som kusk – sådan gik det på Åby Travet i aftes for de danske deltagere.

SoloNolo 20131120 opl

Solo Nolo var en af Flemming Jensens vinderheste i aftes på Åby Travet,Arkivfoto

Flemming Jensen vandt med den nu østrigskejede Solo Nolo (Dream Vacation), der noteredes for 1.13.9a/2140 m –præmie 30.000 SEK – her var Nesta (Valley Sentry) med Jeppe Juel nummer tre i 1.14.1 – præmie 8.500 SEK.

Flemming Jensens anden vinderhest var svenske Breedlove (Love You) i 1.13.6a/2140 m – 40.000 SEK . her var More than Enough med Jeppe Juel nummer fem.

Flemming Jensen hentede herudover en andenplads med Racer Avenue (Love You), en fjerdeplads med Orlando Gel og en sjetteplads med Tärnan. Johnny Takter kørte tre heste for Flemming Jensen – bedst gik med Hairspray, der besatte en fjerdeplads.

Peter Jensen havde sendt to heste til Åby, der begge skulle køres af Jeppe Juel.

I 1. løb var Pompano Reza (Racer Bourbon) storfavorit, men den galoperede og blev diskvalificeret.

Bedre gik det senere på aftenen med Verify Dust (Credit Winner) som Jeppe Juel kunne bringe til sejr i 1.1.3a/2140 m –præmie 35.000 SEK.

Verify Dust er helsøster til den meget lovende Pearly Dust, der var nummer to i Hoppe Kriteriet, men som uheldigvis døde tidligt i 4-årssæsonen.

Verify Dust har indledt løbskarrieren lovende, idet hun har startet fire gange. Har vundet tre sejre og en tredjeplads.