Find travservice på facebook

Danske fjerdepladser

af | 28. apr 2019 | Nyheder

Der var pæne forventninger til såvel Steen Juuls Victory Island som Henrik Thomsens Erling på Åby lørdag eftermiddag, men de blev kun delvist indfriet.

Victory Island var blandt favoritterne i et Klasse1-løb, men havde problemer fra start og kom til at sidde nede i femte par indvendigt.

Og så blev det svært at nå frem.

Ganske vist sluttede Victory Island med Steen Juul forrygende af ude i banen, men mere end en fjerdeplads kunne det ikke blive til i 1.14.3a/2140 m – præmie 16.000 SEK – Norton Commander med Marc Elias sejrede i 1.13.7a/2140 m.

I et 3-årsløb var Erling med Jørgen Sjunnesson blandt favoritterne, men sluttede også på en fjerdeplads.

Erling noteredes for 1.16.3a/2140 m og fik 13.500 SEK.

-Der var ingen fejl på Erling. Jeg tror ikke, at han kunne lide de temposkift, der var i løbet undervejs, sagde Henrik Thomsen efter løbet til travservice.

Løbet, der var en et kvalifikationsløb til finalen i Breeders Course på Solvalla i Elitloppsweekenden, vandtes meget sikkert af italienske Amelie Grif (Varenne) med Björn Goop i 1.16.0a/2140 m – førstepræmie 100.000 SEK.