TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Tilfredshed i Skive, men…

af | Nyheder

Stelton var en af mange fine vindere på Musketerdagen

Stelton var en af mange fine vindere på Musketerdagen

Den snart forhenværende direktør på Skive Trav Jesper Elbæk var en forholdsvis tilfreds mand efter gårsdagens Musketerdag, da vi i dag tog kontakt med ham for en status.

– Der blev vist masser af god sport på en perfekt bane og der var mange til trav og jeg noterede mig også, at der var mange nye mennesker på banen. Omsætningen blev på lige knap en million kroner, og ikke som angivet på trav.dk 1.449.969 kr., og banespillet på 424.000 kr. var lidt mindre end sidste år, fortæller Jesper Elbæk.

Men ikke alt var som Jesper Elbæk havde håbet.

– Der var visse lydmæssige udfordringer med udfald i lyden og svag lyd, både under vores sejrsinterviews og Vagn´s speak, og vi havde vores tekniker i sving, som meldte alt ok for banens del. Jeg må også sige, at jeg er noget skuffet over prioriteringen fra produktionselskabet 3F´s side med hensyn til bemandingen til at dække løbene. For os, er Musketerdagen vores største dag og en storløbsdag der fortjener bevågenhed, men det er måske ikke opfattelsen hele vejen rundt i systemerne, afslutter Jesper Elbæk med at summere dagen.

Jesper Elbæks post som direktør overtages d. 1. maj af Rasmus Sigvardsen, men han fortsætter på halv tid i maj og juni måned med at sætte den ny chef ind i sagerne og følge baneudvidelsen til dørs samt lave en Jubilæumsavis i forbindelse med åbningen af den ny bane, som skal stå klar d. 23. juni.