TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Svært at komme tilbage

af | 18. feb 2015 | Nyheder

Den franske tophest, Univers de Pan, der i fjor vandt bl.a. Oslo Grand Prix, Finlandia Ajo og Grand Criterium de Vitesse, ser ud til at have svært ved at finde formen efter en skade, der pådrog sig i eftersommeren, og som har holdt den væk til løbene indtil nu.

Universe de Pan har ikke fundet sidste års storform endnu.

Universe de Pan har ikke fundet sidste års storform endnu.

I sit come-back, der skete på den belgiske bane, Mons for 14 dage siden vandt Univers de Pan med sin træner Philippe Daugeard en kneben sejr uden at imponere, og det var ventet, at han ville være bedre i tirsdagens Grand Prix d’Hiver på den ligeledes belgiske bane, Kuurne.

Igen var Univers de Pan spillet i bund, og dens mange tilhængere øjnede da også muligheden for en gevinst, da Daugeard ned ad sidste langside sendte den sorte hingst i angreb.

Parret måtte ud i sporene, men ind i opløbet var de fremme udvendigt på 12-årige Paladin Bleu (Jag de Bellouet) med Dominik Locqueneux, der havde taget føringen.

Nu ventede man, at Univers de Pan ville gå forbi, men det skete ikke. 100 meter fra møl slap kræfterne op.

Paladin Bleu vandt sikkert i 1.15.6/2350 meter, mens Univers de Pan med kniberi holdt andenpladsen for en godt afsluttende Onyx d’Em, begge i 1.15.7

Der var 15.000 Euro i førstepræmie til Paladin Bleu.

Univers de Pan er blevet manageret mod Criterium de Vitesse på Cagnes sur Mer den 8., marts – et løb den vandt i fjor, men de to belgiske starter – mod heste, dre ligger et par klasser uden den absolutte internationale top, har vist, at Univers de Pan har meget svært ved at finde storformen igen.