TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Snart skiftedag i Skive

af | 24. apr 2014 | Nyheder

rasmusigvartsen

Den 1. maj er arbejdernes kampdag, men det er også dagen, hvor Rasmus Sigvardsen for alvor trækker i arbejdstøjet og tiltræder i rollen som Skive Travs nye Bane og salgschef.

Den nuværende Direktør Jesper Elbæk er stadig i en periode med på sidelinjen som konsulent til at assistere Rasmus Sigvardsen, så han kommer godt og grundigt ind i alle facetter af sit nye arbejde, som er helt anderledes end det arbejde han hidtil har udført indenfor bankverdenen.

Som optakt til sit nye arbejde bad vi Rasmus Sigvardsen svare på nogle spørgsmål.

Hvad fik dig til at søge jobbet?

En ny udfordring i en helt anden branche. Ønsket om at prøve at arbejde med en fritidsinteresse.

Hvilke udfordringer tror du, der venter dig?

Jeg tror selvfølgelig det bliver en helt anden hverdag end jeg er vant til. Dét er en udfordring. Men udfordringer er til for at blive løst.

Hvad er det første mål du vil nå?

Jeg har svært ved at udtale mig om konkrete mål, før jeg er kommet ”helt ind under huden på”, hvad travbanen er for en størrelse.Men det er helt sikkert jeg vil forsøge at videreføre mange af de gode tiltag banen har haft de senere år. Ligesom jeg vil glæde mig til, at møde og arbejde sammen med alle de dedikerede mennesker der har tilknytning til Skive Trav

Hvad kender du til travsportens verden?

Jeg er kommet på Skive Trav i mange år – mit første minde fra travsporten er Derbyet 1981, og fra Skive er det tilbage fra sommeren 1982 , hvor min far og jeg var der hver mandag i sommerferien. Mit idol var ikke en fodboldspiller – men Steen Juul. Det var en sorgens dag for mig, da han i 1983 flyttede til København. Siden er jeg kommet meget på landets væddeløbsbaner – jeg har trofast fulgt familiens heste – primært min mosters og morfars heste (Vitt og Plet-heste). Desuden har jeg været medejer af 5 heste – hvor Happy

Plet er den der har givet mig størst glæder. Som hesteejer oplever du et ekstremt følelsesregister helt fra voldsom glæde, til den dybeste skuffelse. Man skal dog altid huske, at uanset hvordan det går, kan man ikke tage forventningens glæde fra én . Der skal dog ikke herske tvivl om, at det er sjovest at vinde.

Desuden har min familie i mange år haft en årlig tradition med at tage til Elitloppet i Stockholm og Prix d´Amerique i Paris. For mig er det den bedste ferieform man kan ønske sig.

Rasmus Sigvardsen er en ivrig motionsløber og mon ikke – han som alle chefer indenfor travsporten – får brug for god form for at komme i mål med alle de udfordringer der er, ikke bare på Skive Trav, men generelt i dansk travsport.