TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ready Eddie er klar

af | 30. jul 2014 | Nyheder

Det er kun uheld, der er årsag til at Ready Eddie ikke kommer til Billund i eftermiddag med seks sejre i træk. Det siger hestens træner Morten Juul i et interview til Billund Travs hjemmeside.

Norskfødte Ready Eddie syner ikke af meget på en travbane, men den lille hest har en stor motor, og den kommer til Billund med friske laurbær efter imponerende sejr på Jarlsberg-banen, hvor den vandt i 1.13.2a/2100 m – fra dødens!!

Og den vandt let.

Der er da heller ikke noget at sige til, at træner Morten Juul har lutter lovord til overs for den lille kriger, hvis store mål er Norsk Trav Derby i september.

Til Billund Travs hjemmeside siger Morten Juul følgende om Ready Eddie

Ready Eddie er en mægtig hest, som vi håber kvalificerer sig til Norsk Trav Derby. Dette er sidste start inden Derbyprøverne, og det er vel kun utur, at han ikke står med seks sejre i træk. Sidste gang han startede i Billund, galopperede han i opløbssvinget i ryg på Tycoon Conway Hall, som senere vandt løbet knebent, men han afsluttede som lyn og torden til fjerdepladsen. Uden galoppen er jeg sikker på, at han havde vundet det løb. På Bjerke, hvor han var femte, sad han totalt fast på Oslo Grand Prix dagen. Birger Jørgensen bestemmer taktikken, men den letteste måde at vinde på, er jo at komme til spids forholdsvis tidligt. Klar at jeg tror på stor vinderchance med ham!

Der er flere kommentarer til eftermiddagens løb med nordisk spil på banens hjemmeside – klik her

Baneprogrammet findes på dette link – klik her