TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Panne de Moteur er hot – Maharajah er not

af | 10. apr 2014 | Nyheder

 

panne-de-moteur 

Med kun godt en måned til Elitloppet – ja, tiden flyver nærmest for tiden – er de store kanoner så småt ved at vise flagene rundt om, og i aftes duftede det bestemt også at Elitlopp inden for V86-spillet på Solvalla.

Travkompagniets Panne de Moteur kunne nemlig indfri favoritværdigheden i et sprinterløb for bedste klasse, da den efter et lidt afventende løb spurtede fornemt for Örjan Kihlström. Undervejs var der tale om en ”blød dødens”, men via gradvis temposkærpning ned ad sidste langside var ”Panne” slutteligt usvigelig sikker i fine 1.10,6a for de 1640 meter.

–       Han skal jo ikke forceres til fronten hver gang, og i dag koblede han bare grebet på to skridt. Og jeg havde ikke trukket vattet, forklarede Kihlström bl.a. efter sejren.

 

For træner Stefan Hultman var det også en form for plaster på såret, eftersom han tidligere på dagen var blevet tvunget til at slette Maharajah fra den tiltænkte start på fredag. Dertil kommer, at planerne om et titelforsvar i Olympiatravet om godt to uger også er skrinlagt.

–       Han har desværre fået sig en reaktion ved dobbeltarbejdet som både væddeløber og avlshingst, så det må jeg reagere på. Der er naturligvis mange, der er skuffede lige nu, men det er mit ansvar som træner at vælge den bedste løsning, og det betyder så avlsarbejdet de kommende måneder. I stedet planlægger vi i efteråret opladningen til et titelforsvar af Prix d’Amerique til næste år, forklarede Stefan Hultman.