TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

På Biddet – 20.03.2019

af | 20. mar 2019 | Nyheder, På Biddet

Om situationen på Lunden

Efter Lunden-træneren Kenneth Nielsens opfattelse har situationen omkring banen nu udviklet sig til en regulær ”Travkrig”, men det er måske lige at stramme den en tand for meget.

Rigtigt er det, at der er stor uenighed om et projekt, som vi her på travservice døbte ”Sandgate” – dog uvidende om, at der i England findes et grevskab nær Kent med netop det navn!

Danske ”Sandgate” handler om anlæggelsen af en træningsbane med dybt sand indvendigt for den store løbsbane på Charlottenlund.

Det har foreløbig haft den konsekvens, at banens direktør Michael Juul i frustration har opsagt sin stilling, og at formanden, Anders Hendriksen, var imod projektet, blev afsat af det flertal i bestyrelsen, der gik ind for anlæggelsen af sandbanen.

Det var også en nødvendighed for flertallet, hvis de ville lave aftale med en entreprenør omkring sandbanen, for tegningsretten for bestyrelsen i Det Danske Travselskab (Charlottenlund Travbane) gjorde det umuligt at have Anders Hendriksen som siddende formand.

Ifølge vedtægterne ser tegningsretten således ud:

1. Den samlede bestyrelse.
2. Formanden og næstformanden i forening.
3. Formanden og direktøren i forening.
4. Næstformanden og direktøren i forening.
5. Mindst 3 bestyrelsesmedlemmer samt direktøren i forening.

Man ville næppe kunne forvente, at direktøren ville være med til at underskrive en aftale med en entreprenør om anlæggelse af sandbanen – og derfor måtte Anders Hendriksen væk som formand, så en ny formand sammen med næstformanden kunne indgå en aftale.

Det er i hvert fald sådan, det ser ud herfra – men vil sikkert blive imødegået af nogle af de implicerede.

Og igen – set herfra min stol – kunne de cirka 300.000 kroner blive bedre anvendt til f.eks. et bedre højtaler-anlæg, toiletforhold på tilskuerpladserne, varmeanlægget etc.

I flere indlæg på sin hjemmeside har træner Kenneth Nielsen kommenteret udviklingen i ”Sandgate”.

Det er forståeligt, at Kenneth Nielsen kæmper for en sandbane i og med at han overvejende driver sin trænerforretning på Charlottenlund Travbane, men Kenneth burde tage en tur op i helikopteren og se det store perspektiv i stedet for at lave ”travkrig”.

Link til Kenneth Nielsens hjemmeside – klik her

I næste uge er der ordinær generalforsamling i Det Danske Travselskab.

Ordinær bliver mødet næppe og den aktuelle situation vil sikkert gøre årets generalforsamling til en af de mest besøgte i mange år.