TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ny formand på Fyn

af | 16. apr 2014 | Nyheder

Den kendte opdrætter, Jørn Borch, Stutteri Line er ny formand for Fyens Væddeløbsbane efter årets ordinære generalforsamling i aftes, hvor bl.a. den relativt nye hesteejer Ole Torkdahl blev nyvalgt til bestyrelsen.

Efter tirsdagens ordinære generalforsamling i Fyens Væddeløbsbane A/S er der på nær to medlemmer, Poul Erik Jacobsen og Per Meyn –  kommet nye folk på posterne inden for det sidste år.

De nye bestyrelsesmedlemmer i Fyens Væddeløbsbane A/S . Ole Thorkdahl, Monica Fentz og Jan Nielsen

De nye bestyrelsesmedlemmer i Fyens Væddeløbsbane A/S . Ole Thorkdahl, Monica Fentz og Jan Nielsen

I fjor var der nyvalg af Jørn Borch og Karsten Skygge Andersen, og i aftes blev Otto Spliid, Ole Møller og Nils Primdahl, der ikke ønskede genvalg,  erstattet af Monica Fentz, Ole Torkdahl og Jan Nielsen.

I sin sidste beretning kunne formand Otto Spliid fortælle om de udfordringer, der har været og er omkring omlægningen af travbanen, der skete for et par år siden.

Der arbejdes sammen med entreprenøren og et eksternt rådgivningsfirma på at finde den bedste løsningsmodel, som man håber, er på plads hen over sommeren.

Også den politiske situation omkring ændring af Tipsnøglen fik nogle ord med på vejen. Der venter sporten og hermed også Fyens Væddeløbsbane store udfordringer i de kommende år med at sikre tilgang af aktive, publikum og ikke mindst spillere. Også vigtigheden af at få ”Klubånden” tilbage i hestesporten blev varmt anbefalet af formanden.

Regnskabet viste et overskud på 209.209 kr. før renter og afskrivninger og et mindre underskud efter disse poster på 89.064 kr. Der forventes et lignende resultat i 2014, såfremt man stadig kan fastholde den stramme omkostningsstyring, der har været kendetegnende de seneste mange år.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Jørn Borch som formand og Poul-Erik Jakobsen som næstformand.