TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Nuncio mistede rekord

af | 29. okt 2016 | Nyheder

Indtil i aftes havde Nuncio den svenske rekord for 4-årige hingste over normaldistance med 1.11.3a/2140 m, men den blev forbedret på Ørebro.

Hvis man inden aftenens 6. løb ville have vidst, at der ville blive sat ny svenske rekord i løbet, så ville de fleste nok have peget på Nuncios staldkammerat, Uncle Lasse, som ny rekordholder.

Uncle Lasse med Ôrjan Kihlström var storfavorit til 1,30 i Najs Minne -. et løb for 4-åringer med en førstepræmie på 100.000 SEK –  og var altså hesten, der skulle slåes i det lille felt på seks 4-årige travere.

Men efter at have ligget i dødens undervejs på førende Twister Bi havde Uncle Lasse udspillet sin rolle, og i stedet kunne staldkammeraten Cruzado dela Noche (Muscle Massive) med Bjørn Goop i sulkyen vinde sikkert i 1.11.1a/2140 m foran Twister Bi med Christoffer Eriksson i 1.11.4.  En tredje Melander-trænet hest, Divisionist med Jorma Kontio blev nummer tre i 1.11.7, mens Uncle Lasse, der fik en hård rejse, blev nummer fire i 1.12.0.

Cruzado dela Noche  - ny svensk rekordholder. Arkiv Kanal 75

Cruzado dela Noche – ny svensk rekordholder. Arkiv Kanal 75

Cruzado dela Noche forbedrede således Nuncios rekord med 0,2 sekunder, men kunne utvivlsomt have løbet endnu hurtigere, hvis det havde været nødvendigt.

Amerikanskfødte Cruzado dela Noche, der tidligere på måneden vandt Grosser Preis von Deutschland, har virkelig forbedret sig i år, hvor den nu har tjent 2.1 mio SEK i 14 starter  heraf er de fem resulteret i sejre.