TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Mange placeringer til Foget

af | Nyheder

Danske Kasper Foget havde hele seks køreture i går på Chester Downs i Philadelphia. Det blev ikke til sejr, men derimod til et antal pæne placeringer med ret upåagtede heste.

Kasper var i ilden i fem af programmets seks første løb. Samtlige dagens løb på nær et løb, i hvilket danskeren ikke deltog, var forbeholdt traverne. I det indledende opgør havde han sin på papiret største chance med den 3-årige hoppe Missy Trix (Trixton), som trænes af hans principal Per Engblom og var næstfavorit til 32:10.

Det så da også ret godt ud. Kasper havde sin hest placeret på den vindende Star Razor (4-årig vallak efter Dejarmbro), som kørtes af Corey Callahan. I opløbet forsøgte Foget at nærme sig den førende, men det blev til galop, og Missy Trix faldt tilbage og passerede møllinjen som ottende og sidste hest.

I det følgende løb blev det til en sjetteplads med den til 318:10 spillede Happy That, og i 4.løb, hvor Foget kørte den new zealandsk-fødte storoutsideren (395:10) Valloria, som blev en fin fjerde som mindst spillede hest.

Neal Ehrhart-trænede Caramel Macchiato , som er en 4-årig hoppe efter Yankee Glide, er en hest som Kasper Foget kender vel, og i går blev det til en fin tredjeplads spillet til 109:10. Det gode resultat blev fulgt af dagens tredje tredjeplads. Denne gang med den Per Engblom-trænede 3-årige hingst South for Winter (Southwind Frank), som overraskede noget til 168:10.

Dagens sidste opsidning kom i det afsluttende 14. løb, hvor Kasper Foget atter var i ilden for træner Neal Ehrhart. Danskeren kørte her Relentless Jackie (245:10), som fejlede midt i løbet og sluttede næstsidst 47 længder efter vinderen.