TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Helt efter bogen

af | 30. okt 2016 | Nyheder

Breeders Crown-finalerne på The Meadowlands i nat blev vundet af spillernes favoritter.

Det mest overraskende i Breeders Crown-finalerne på the Meadowlands i nat var at Tripple Crown-vinderen Marion Marauder med Scott Zeron underpræsterede og sluttede sidst!.

På intet tidspunkt så man Marion Marauder med chance i løbet og den sluttede sidst over mål i 1.10.5.

-Han er syg. Anden forklaring er der ikke, sagde træneren Paula Wellwood efter løbet og tilføjede at hendes tophest havde startet for sidste gang i år.

Bar Hopping vandt sikkert for Tim Tetrick

Bar Hopping vandt sikkert for Tim Tetrick

Breeders Crown for 3-årige hingste vandtes sikkert af Jimmy Takter-trænede Bar Hopping (Muscle Hill) med Tim Tetrick i en tangering af løbsrekorden som Father Patrick indehaver på 1.09.5.

Southwind Frank (Muscle Hill) med Yannick Gingras var nummer to i 1.09.6, mens Double L Lindy (Muscles Yankee) med Åke Svanstedt besatte tredjepladsen i 1.09.7.

Broadway Donna med David Miller havde let spil.

Broadway Donna med David Miller havde let spil.

Hos de 3-årige hopper fulgte Broadway Dinna (Donato Hanover) sejren i Kentucky Futurity Filly op med en sikker sejr i 1.10.3 med David Miller i sulkyen. Hun trænes af Jim Campbell.

Emoticon Hanover (Kadabra) med Sylvain Fillion nummer to i 1.10.6, mens All the Time (Muscle Hill) med Yannick Gingras efter føring, måtte se sig henvist til tredjepladsen i 1.10.7.

Walner med Tim Tetrick er kongen blandt 2-åringerne

Walner med Tim Tetrick er kongen blandt 2-åringerne

I Breeders Crown for 2-årige hingste satte Walner (Chapter Seven) med Tim Tetrick i tyk streg under sin suveræne position i årgangen ved at vinde helt efter behag i 1.10.2. Nærmest var Moonshiner Hanover (Andover Hall) med Scott Zeron i 1.10.7, mens Sortie (Explosive Matter) med Andy MacCarthy blev nummer tre i 1.11.0. Walner trænes af Linda Toscano, der også trænedes hans fader, Chapter Seven.

Ariana G med Yannick Gingras afsluttede flot til sejr

Ariana G med Yannick Gingras afsluttede flot til sejr

Hos hopperne viste Ariana G (Muscle Hill) med Yannick Gingras at nederlaget forleden til Chezatter var en tilfældighed, og hun sluttede flot af til sejr i 1.10.7 foran Princess Aurora (Cantab Hall) med Brian Sears i 1.10.8, mens Sunshine Delight (Credit Winner) med John Campbell besatte tredjepladsen i 1.11.0.

Ariana G trænes af Jimmy Takter.

Selv om sporten var i top, så fulgte spillet ikke med.

Måske fordi 9 af de 13 løb blev vundet af storfavoritterne.

I de fire travløb gav vinderne således

Ariana G – odds 1,70

Walner – odds 1,20

Broadway Donna – odds 1,80

Bar Hopping – odds 1,90.

Den samlede omsætning blev på 3.461.457 dollars – det var en tilbagegang i forhold til Breeders Crown-dagen på The Meadowlands i 2014 på ikke mindre end 15.3% – med samme antal løb, nemlig 13.

Helt så stor var tilbagegangen dog ikke, hvis man ser på omsætningerne på de to dage, fredag – lørdag (der blev kørt fire Breeders Crown-løb fredag).

Her var tilbagegangen på 10,7%.

Men det er stadig en markant tilbagegang.