TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Har du besøgt Stig H’s hjemmeside?

af | 22. apr 2014 | Nyheder

Stig H Johansson

Hvis ikke, skulle du prøve det. På www.stigh.se findes stort set alt, der er er værd at vide om Stig H. Johanssons store forretning krydret med lidt historik, præsentation af personalet og en nyhedsformidling, der vil gøre mange danske medier misundelige.

Under netop Nyheter beretter Stig H., at hans italienske stjernetraver Occhione Jet (Pine Chip) er på vej tilbage efter sin gaffelbåndsskade.

I 2012 kom hesten til Stig H. med masser af meritter som unghestestjernen i hjemlandet, og over ca. 1½ år gjorde hesten ti starter i sit nuværende regi. Det blev til seks sejre, hvor hesten rundede millionen i indtjening i det svenske. Sidste start var som anden til Panne de Moteur i Jubilæumspokalen i tiden 1.11,7a/2140 m., og samlet set har Occhione Jet indtjent næsten 4,4 mio. SEK.

– Den type af skade, som Occhione Jet har pådraget sig, skal man ikke spøge med. Men skulle bentøjet holde, så håber jeg da på, at han kan komme tilbage på eliteniveau, forklarer Stig H., der vurderer et comeback i løbet af et par måneder.