TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Har du meldt?

af | 19. okt 2014 | Nyheder

Kl 23.59  i aften, søndag udløber fristen for at tilmelde heste til internetauktionen, der afholdes på torsdag- Har du anmeldt?jeauktioner

Auktionen bliver lavet i samarbejde med Skive Travs tidligere direktør Jesper Elbæk via hans nystartede online auktionshus JEAUKTIONER.dk.

Det vil koste dig som anmelder 200 kroner + moms pr. hest, og samtidig forpligter du dig til ikke at sælge hesten til anden side i auktionsperioden.

Ved salg faktureres køber for hammerslagspris + et salær, der er fastsat af JE Auktioner og som er på 15%. Hertil kommer evt. moms af hammerslagspris samt moms af salær. Der er moms på både vare og salær, hvis sælger er en erhvervskunde, og kun moms på salæret, hvis sælger er privatperson.

Anmeldelser til oktober-auktionen på travservice.dk slutter søndag den 19. oktober klokken 23.59 – og er kun gyldig ved betaling af anmeldelsesgebyr.

Auktionen slutter torsdag den 23. oktober klokken 22.00 – dog med det forbehold, at budgivningen forlænges dynamisk ved fortsatte bud.

Du anmelder din hest/bedækning/følhoppe m.m. på dette site.

Du finder auktionen på dette link – klik her

Samtidig med lanceringen af denne månedlige auktion vil det fremover koste 50 kr. + moms at få optaget en køb og salg annonce på travservice.dk.