TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Franck Nivard kørte for tidligt

af | 12. jul 2014 | Nyheder

Opløbet på Enghien-bane i Paris er meget langt – og lørdag eftermiddag blev det for langt for storfavoritten Un Mec d’Heripre med Franck Nivard i Prix de Bruxelles – et Gruppe III-løb med en samlet præmiesum på 96.000 Euro.

Her ligner indvendige Un Mec d'Heripre med Franck Nivard en vinder, men udvendige  Village Mystic med Louis Baudron når frme til sejr. Foto Gerard Forni,

Her ligner 2 Un Mec d’Heripre med Franck Nivard en vinder, men udvendige 1 Village Mystic med Louis Baudron når forbi til sejr. Foto Gerard Forni,

Un Mec d’Heripre (Orlando Vici) var storfavorit til 16:10 og efter Nivard tidligt i løbet have bragt den i spids, og kontrollerede tempoet, så lignede den en favorit, der ville indfri forventningerne.

Ind på opløbet satte Nivard tempoet op – der var ellers ingen i angreb på det tidspunkt – og Un Mec d’Heripre lignede en sikker vinder på vej op mod mål.

Men Nivard havde brugt speeden for tidligt.

Udvendigt sluttede Village Mystic (Love You) med Louis Baudron stærkt af og den fangede Un Mec d’Heripre og sejrede i 1.11.3/2150 m.- hvad der var ny løbsrekord.

Der var 42.750 Euro i førstepræmie.

Dubois-hoppen Tast of Bourbon (Donato Hanover), der har kurs mod Dansk Trav Derby, var ude i Prix de Louvre, hvor hun bl.a. mødte den hollandske derbyvinder Clint W Boko (Abano AS) med Robin Bakker og den tyske derbyvinder Dream Magic BE (Dream Vacation) med Pierre Vercruysse.

Tast of Bourbon var godt med fremme i opløbet og lå til en tredjeplads, så slap kræfterne op, og hun sluttede på en femteplads i 1.15.3/2875 m.

Clint W Boko vandt sikkert i 1.15.1 foran Dream Magic BE i samme tid. Der var 38.250 Euro i førstepræmie, mens Tast of Bourbon fik 4.250 Euro for sin femteplads.