Finsk i Breeder Course finale

Winters Icemand og Jorma Kontio skrev historie i aftes. De bkev de første vindere af en Breeders Course finale. Kanal 75

Winters Icemand og Jorma Kontio skrev historie i aftes. De blev de første vindere af en Breeders Course finale. Kanal 75

Det blev finsk sejr i den første finale i den nye europæiske løbsserie, Breeders Course. I et spændende opløb vandt Winters iceman med Jorma Kontio.

Der var ikke mindre end 550.000 SEK i førstepræmie i historiens første Breeders Course finale for 3-åringer.

Efter indledende afdelinger i Italien, Holland, Sverige og Norge var finale-feltet klart – desværre var der forfald af M T James, der vandt pÃ¥ Solvalla.

Nu gik Spartan Kronos  med Conrad Lugauer til start som favorit, og ind i opløbet lignende den en vinder, men Winters Iceman med Jorma Kontio kom flyvende udvendigt og nåede målstregen først i 1.11.6a/1609 m.

Alle præmietagere i løbet noteredes for 1.11-tider, så man må sige, at sportligt kom Breeders Course flot fra start.

Vinderen Winters Iceman er efter Love You og det er vinderen af Åbergs Memorial, Ed You også.