TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Fartfest!

af | 23. jul 2014 | Nyheder

Fartfest! Det er det rigtige ord at bruge, når løbsdagen på Fyens Væddeløbsbane onsdag eftermiddag skal beskrives.

Sol, sommer, gode heste og et perfekt banelegeme – så blev der løbet hurtigt på den fynske oval.

Spændende opløb og mange virkelige gode præstationer.

Det løb, der var imødeset med størst forventning -4-års Hoppeløbet, endte i et meget spændende opløb, hvor sidste års vinder af det italienske Hoppe Derby (Oaks del Trotto) Red Rose America, vandt sin sæsondebut for Kenneth Nielsen foran en meget tapper Rive Gauche med Jeppe Juel, mens løbets storfavorit, Action Replay med Birger Jørgensen var klart slået til en tredjeplads.

Action Replay tog spids, fik Red Rose America i ryg og åbnede 1.10.5/500 m.

Ved Dommertårnet sendte Jeppe Juel Rive Gauche op udvendigt for Action Replay og stadig med Red Rose America klinet i ryg på Action Replay.

Kilometeren efter 1.12.4.

Opløbssvinget rundt pullede Red Rose America meget i ryg, men Kenneth Nielsen kunne ikke trække den tilbage for at gå ud til angreb.

Ind i opløbet havde Action Replay fået nok, og Rive Gauche (Infinitif) så ud til at skulle gå mod sejren.

Men nu lykkedes det Kenneth Nielsen at få trukket Red Rose America bagom, og selv om der kun var 100 tilbage af løbet, speedede den italienske Varenne-datter så hurtigt, at den nåede forbi Rive Gauche til sejr i 1.12.6a/1640 m – ny banerekord for kategorien 4-årige udenlandske hopper.

Den meget tapre Rive Gauche, der gik i dødens den sidste kilometer, blev nummer to i samme tid, mens Action Replay besatte tredjepladsen i 1.12.8.

Og der var andre flotte præstationer.

Den 4-årige amerikanske Sharpshot Hall (Deweycheatumnhowe) med Flemming Jensen blæste banen rundt og vandt i hånden i 1.13.2a/2140 m

Sharpshot Hall, der kommer ud af samme moderlinje som SJ’s Photo, kostede 33.000 dollars som åring, da den blev købt af den svensk/amerikanske træner Tommy B Andersson

Den fik det ikke til at stemme i USA og blev sendt til Europa, hvor Flemming Jensen ser ud til at have fundet nøglen til den store hingst.

En anden fin vinder var Aalborghesten Radio Hall (Golden Radio) med Kenneth Andersen, der blæste til spids i 3. løb, Henning Jacobsens Vandrepokal og blev der let løbet ud til sejr i ny rekord 1.13.0a/1640 m.

Radio Hall var dagens største overraskelse til 21.37 i odds, på trods af at den havde vundet i Skive i sidste start.

En overlegen vinder var Billund-hesten Lord Jaycee (Othello Vivant) med Rene Kjær – den trænes af Gitte Madsen og vandt nu sin femte sejr i træk.

Et spændende opløb fik man serveret i 2 løb, hvor førende Nesta (Valley Sentry) med Jeppe Juel formåede at afvise speedige Pioneer F H med Preben Kjærsgaard. Begge noteredes for 1.13.5a/1640 m.

Jo, der var fart over felterne på Fyens Væddeløbsbane denne eftermiddag.