TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Endnu en Sisa-stjerne

af | 15. jun 2014 | Nyheder

Opdrætteren Bjarne Ladefoged med Sisa-hestene laver stjerner på stribe på trods af at han kun har fire følhopper på stutteriet.

To af hans opdræt satte søndag eftermiddag deres præg på Dansk Avlsløb – Victoria Sisa, der vandt hoppernes løb og Winston Sisa, de blev en god nummer tre hos hingstene. Desuden blev Unique Sisa nummer tre i et ordinært løb.

Her skal det handle om Victoria Sisa – en dejlig type på en hoppe.

Fin størrelse, tilsyneladende et godt temperament og en dejlig gang.

Trænet forbilledligt af lokale Martin Hansen, som her oplevede at vinde sin hidtil største sejr i karrieren.

Og kørt til perfektion af ligeledes lokale Rene Kjær, der mesterligt styrede løbet fra spids.

Victoria Sisa vinder sikkert Dansk Avlsløb for Rene KJær foran Viola K med Rene Jonassen. KM Foto

Victoria Sisa vinder sikkert Dansk Avlsløb for Rene Kjær foran Viola K med Rene Jonassen. KM Foto

Victoria Sisa havde undervejs sin formodede værste konkurrent, Viola K med Rene Jonassen i ryg, og for Rene Kjær gjaldt det om ikke at give konkurrenten chancen for tidligt.

Det blev ganske nemt for Victoria Sisa, der sejrede i 1.15.6a/2140 m foran Viola K med Rene Jonassen i 1.15.7, mens Viola Toft blev nummer tre i 1.15.8.

Det var sjette gang Victoria Sisa blev bragt til start, og fjerde gang hun passerede målstregen som vinder. Med dagens førstepræmie på 66.000 kroner har hun nu tjent 145.755 kroner.

Victoria Sisa har ENS Snapshot som fader, mens moderen er Kadu – en Shane T Hanover-datter, der var en fin væddeløber med rekord  13.8 og 224.195 kroner.

Victoria Sisa er ældste levende afkom efter Kadu, der siden har født Athena Sisa (Torvald Palema) og Bianca Sisa (ENS Snapshot).