TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dansk hat-trick på Bergen

af | 16. maj 2014 | Nyheder

Tre danskopdrættede heste først over mål i aftenens 7. løb på Bergen Travpark i Norge i aftes.

Dansk trio i Bergen. Rolls Roye vinder foran Novize og Pedro.

Dansk trio i Bergen. Rolls Roye vinder foran Novize og Pedro.

Selv om der var 12 heste til start, så var det ikke den store overraskelse, at det blev dansk på de tre første pladser i 7. løb.

De tre danske deltager var nemlig favoritter.

Det var dog den mindst spillede i trioen, Rolls Royce (Carmody Lobell) med Svein Owe Wassberg, der sejrede til odds 7.07 i 1.16.5a/2100 m foran Novize (Imposant Sund) i samme tid, mens Pedro (Carmody Lobell) blev nummer tre i 1.16.8.

Det var første sæsonsejr for Rolls Royce, der er opdrættet af Jimmy Møller Jensen. Rolls Royce har nu tjent 176.893 kroner efter torsdagens sejr, der var 15.000 kroner værd.

Det blev også til sejr til ENS Snapshot-datteren Safir Gardenia, der vandt sin første sæsonsejr for Frank Ringheim. Safir Gardenia er opdrættet af Anton Andresen.

Tidligere på dagen havde såvel Stjerne Sus (Global Glide) og T Rex (Great Challenger) sejret på Bjerke Travet.

Stjerne Sus, der er opdrættet af Ingelise og Flemming Mogensen vandt for Gøran Antonsen i .17.0a/2100 m – præmie 12.000 kroner – i øvrigt foran Per Halbak (Buvetier d’Aunour) –  opdrættet af Bjarne Fynbo.

T Rex, der er opdrættet af Bent Lindhardt, vandt sin første sejr i karrieren i 1.16.6a/2100 m for Lars Anvar Kolle – præmie 12.000 kroner,