TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Alene om V5

af | 16. dec 2014 | Nyheder

Det lykkedes kun for en enkelt spiller at finde frem til den rigtige V5-kombination i aftes på NKi Racing Arena i Aalborg. For et indskud på 180 kroner vandt spilleren 88.705 kroner inklusive dobbelt-op garantien fra Danske Spil.

V5-spillet i Aalborg blev specielt, fordi der var 6 vindere!

I 1 afdeling var der nemlig dødt løb mellem favoritten Salina (ENS Snapshot) og outsideren Astaire America (Andover Hall). De to heste trænes begge af Jeppe Juel, der selv sad bag anpartshesten Salina, mens jockey Kasper Foget kørte Astaire America.

Normalt, når der forekommer dødt løb inden for V5-rammen, så vil der være flere vindere, men da Astaire America var en outsider til 667:10, så var der ikke mange, der havde sat kryds ved den.

Udgangsværdien i V5 holdt sig nede på 84 kroner og efter Unika M (Arctic Express) med Anders Pedersen havde vundet til odds 8,19 og Trento (ENS Snapshot) med Birger Jørgensen favorit-vandt til odds 2,51 var V5-værdien steget til 704 kroner.

Men så….

I 4. afdeling var der lagt op til et to-hestes opgør mellem Bear Dollar med Morten Juul og Ursus Hoff med Jeppe Juel.

De måtte dog begge se sig besejret Valokaja Hindø (Great Challenger) med Kaj Jensen der vandt i 1.17.6/2120 m til næsten 20 gange pengene!

Kun en enkelt kupon havde afkrydset Valokaja Hindø, og så var værdien 44.352 kroner.

Svarende til hele V5-puljen til udbetaling.

Sidste afdeling var et åbent løb, hvor det lå mellem Ready Steady Go S med Flemming Jensen, Take it All Easy med Rene Kjær og den nyimporterede Ponziopilato Stra med Birger Jørgensen.

Det blev sejr til Stald Ritas nye hest, Ponziopilato Stra, der vandt ganske sikkert og dermed var V5-gevinsten med Danske Spils Dobbelt Op garanti klar.

88.705 kroner spillet på en kupon på internettet.

Birger Jørgensen vandt to sejre – det samme gjorde Anders Pedersen, der udover V5-sejren også vandt med Valdemar Toft (SJ’s Photo).