TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Action Replay fløj lavt – igen

af | 1. jun 2014 | Nyheder

Det var noget af en investering som stor-stalden Panamera Racing lavede på årets Prix d’Amerique-auktion, hvor de 120.000 Euro erhvervede den 4-årige hoppe Action Replay.

Action Replay med Birger Jørgensen vinder i dagens hurtigste notering 1.12.1 KM Foto

Action Replay med Birger Jørgensen vinder i dagens hurtigste notering 1.12.1 KM Foto

Ganske vist havde Action Replay vundet sin seneste start på Vincennes i 1.15.6/2700 m for Jean Etienne Dubois, men det var vel ikke ligefrem en præstation, der var en øjenåbner.

Men det ser ud til at Panamera Racing og deres rådgivere har set rigtigt.

To gange har vi nu set denne letbenede datter af Ready Cash til start i Danmark, og hver gang er det blevet til sikre sejre med Birger Jørgensen i sulkyen.

DK-debuten blev vundet på Lunden i 1.14.2a/2000 m og denne søndag eftermiddag legede Action Replay med Birger Jørgensen sig til sejren i ny rekord 1.12.1a/1600 m i Billund Trays Hoppesprint.

Action Replay løb 0,6 sekunder hurtigere end hingstene, hvad der svarer til, at hun ville være omkring 12-15 meter før i mål!!!

I den franske A-årgang – har så vidt jeg lige har kunnet se – ingen hopper vundet i 1.12.1 eller bedre – men placeret er det ikke umuligt.

Det er et par spændende 4-års hopper, Panamera Racing har i stalden, for ud over Action Replay findes også den italienske Hoppe Derby-vinder, Red Rose America.