TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Åby: Jensen, Jensen og Jensen – men mest Flemming

af | 7. maj 2014 | Nyheder

flemmingjensen

Det stod Flemming Jensen på det meste onsdag aften, hvor Åby Travet delte værtskabet med Solvalla i det lynafviklede V86-spil. Det blev til to staldsejre inden for spilleformen, og efterfølgende kunne Jensen med yderligere to personlige sejre fortsætte sin succes med uformindsket styrke.

Flemming Jensen indledte med en favoritsejr i V86-1, hvor Solo Nolo (Dream Vacation) med en omgang til mål kom frem udvendigt på den førende. Det lignede, at Jensen sidste sving rundt havde styr på konkurrenterne, men slutteligt måtte han alligevel mane lidt på Solo Nolo, der tjente 60.000 SEK ved sejren.

I det efterfølgende Åby-løb hed Flemming Jensens favorit Ricardo Mols, og den gråskimle vallak kunne overtage fronten ud af første sving for derefter at sænke tempoet reelt. Alligevel var der ikke noget skud i hesten, da angrebene skyllede ind over sidste sving rundt. Men set med Stald Jensens øjne var det så meget fint, at Johnny Takter fra andet par udvendigt i stedet kunne sejre sikkert bag Wink Spot (Dream Vacation), og yderligere 60.000 SEK blev bogført på indtægtssiden.

Rebus (Ganymede) var efter V86-spillet næste vinder for Jensen. Det blev nok lidt hårdere end ventet for favoritten, der måtte trave udvendigt uden ryg det meste af vejen, og der var heller ikke mange centimeter til andenhesten Berlusconi. Men vindertiden 1.12,9a/2140 meter i en lidt fedtet bane var bestemt godkendt, og det var førstepræmien på 70.000 SEK også.

Og så sluttede Flemming Jensen af med en sejr som catchdriver for Kaj Jensen. Take It All Easy  (Quite Easy) nåede akkurat forbi til sejr efter et løb nede i feltet, så endnu engang fik Jensen vist, at han kender målstregens placering. De tre sejrsmarginaler var vel mindre end en halv meter – sammenlagt…!!

Fra de øvrige V86-løb skal nævnes endnu en sejr til Michael Lønborg-trænede Happy Days (Dream Vacation). Trods en 1.08-åbning kunne den fireårige vallak afvise danske Tip Esterel via fornemme 1.12,5a/1640 m., så det ligner en rigtig reklamehest for Lønborg. I sulkyen sad Johnny Takter.

Og så blev Åby-løbene sluttet af med endnu en dansk trænersejr. Ja, det lignede vel endnu en Flemming Jensen-sejr, da sæsondebuterende The Negotiator skyllede hen over feltet ned ad sidste langside, men undervejs førende Gitti (Classic Photo) kom tilbage og klarede med mindst mulige sejren, mens The Negotiator måtte nøjes med en godkendt fjerdeplads.

Peter Jensen træner vinderen, og med en sejr til stalden også i Billund må dagen siges at være godkendt for også denne Jensen. Kaj og Flemming havde allerede deres på det tørre …