TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Storløbssejr til Flemming Jensen på Axevalla

af | 7. maj 2014 | Nyheder

flemmingjensen

Flemming Jensen var tirsdag aften på Axevalla med et læs heste, hvor aftenens hovedbegivenhed var Diamantstoet med 100.000 sek. til vinderen.

Flemming Jensens deltager Jumble Ås (Tagliabue) stod med 20 meters tillæg og var håbløst langt efter på sidste langside, men opløbet på Axevalla er langt og på en meget fin afslutning, nåede Jumble Ås frem til en sejr, hvor målfotoet måtte tages i brug. Vindertiden blev 1.14,8/2160m på den noget regntunge bane. Jumble Ås gjorde sin anden start for Flemming Jensen, der modtog hende fra Peter Untersteiner. Den første start endte i galop.

Flemming Jensen var også med fremme i flere af de øvrige løb, hvor devicen var, at hans heste lå langt tilbage undervejs og afsluttede stærkt. Der var andenpladser til Racer Avenue (Love You) og Mysterious (From Above) og Mysterious viste nu noget af den kunnen, som stalden har talt om længe. Obi-Wan (Ganymede) var tredje  og manglede tydeligvis et løb i kroppen og Huge Star (Juliano Star) måtte også nøjes med en tredjeplads efter en god afslutning. Derimod gik det ikke så godt for storfavoritten Lady Ratzeputz, der var uplaceret.

Ken Ecce var på plads med Ray-Ban (Korean), som efter et løb i bagfeltet aldrig kom ind i legen.

John Ø Jensen fik en trænersejr med Sweet Carlos (Juliano Star), som blev kørt til sejr af Stefan Söderkvist.

Klik her for at se Jumble Ås´s sejr.