TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Whisper Line tangerede

af | Nyheder

Danskfødte Whisper Line vandt onsdag aften Quick Pay-pokalen med en førstepræmie på 125.000 SEK på Åby Travet og med 1.14.1a/2140 m tangerede hun banerekorden for udenlandske hopper.

Peter Untersteiner sad bag Whisper Line (Great Challenger), der fik et meget tungt løb, idet den sad i dødens stort set hele vejen.

Alligevel kunne den svare 14:10-favoritten Juanita Hanover med Johan Untersteiner op, da denne kom i angreb nedad sidste langside.

Ned gennem opløbet dykkede Untersteiner Sen, indvendigt for førende Soonerorlater, mens Juanita Hanover angreb udvendigt.

Det blev et tæt opløb, men Whisper Line nåede akkurat målstregen først og sejrede i 1.14.1a/2140 m – en tangering af banerekorden for 3-årige udenlandske hopper. På andenpladsen Juanita Hanover i samme tid.

Det var anden sejr i træk til Whisper Line, der er opdrættet af Jørn Borch, der på lørdag fremstiller en lillesøster til Whisper Line på Derbyauktionen.

Whisre Lines lillesøster Blue Line, der på lørdag sælges på derbyauktionen

Whisper Lines lillesøster Blue Line, der på lørdag sælges på derbyauktionen

Den hedder Blue Line og er efter Pearsall Hanover – Opera Line.

Flemming Jensen var som sædvanlig på besøg og vandt med Quantum Gliding i 1.15.4a/210 m. præmie 30.000 SEK.

Quantum Gliding er efter Conway hall-sønnen Double Eagle, der om eftermiddagen havde haft to vindere på Jydsk Væddeløbsbane, nemlig Special One og Super G K.

Flemming Jensen opnåede desuden en andenplads med Jumble Ås i en afdeling af Diamantstoet – her var der 50.000 SEK i andenpræmie samt en fjerdeplads med Codebreaker.

Desuden sendte Aalborg-træneren Søren Klitgaard ud med Seronera i et kvalifikationsløb til K G Bertmarks Minneslopp på den svenske Derbydag.

Seronera blev nummer to i 1.13.2a/2140 m og er dermed klar til Jägersro.