TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Vinder Brexit?

af | 22. jun 2016 | Nyheder

Hele verden følger torsdagens afstemning i England omkring den fortsatte tilknytning til EU med stor spænding –  Brexit eller Bremain. Og der kan spilles på udfaldet! Men torsdag kan der også spilles på om galophesten Brexit eller væddeløbshunden Brexit vinder!

Igennem flere år har der være talt med Englands mulige udtræden af EU-samarbejdet, Brexit – og det har kvikke hunde- og hesteejere taget til sig.brexit

Således starter der både en greyhund og en fuldblodshest med navnet Brexit på selve afstemningsdagen i England i morgen.

På galopbanen i Newbury er den 2-årige hoppe Brexit til start klokken 18.10, lokal tid –  det er hendes anden start i karrieren og nogle timer senere – og det er så efter valglokalerne er lukket –  her starter den 3-årige greyhound, Brexit på Hove Stadium kokken 20.47, lokal tid.

Men akkurat som udsigterne for et engelsk Brexit ikke ser særligt store ud at dømme efter de seneste meningsmålinger og de odds bookmakerne tilbyder (4 gange på Brexit – 1.25 på Bremain), så har hverken hesten eller hunden de store vinderchancer!

Den ene medejer af galophesten Brexit gemmer sig i øvrigt under staldnavnet, The Undecided!!