TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

V86 med danske heste på rekordjagt

af | 12. jun 2024 | Nyheder

Ugens V86-spil afvikles på mile-banen Tingsryd, hvor tre danskejede heste er til start i hovedløbet, Milemästaren 2024 med 200.000 kroner i førstepræmie.

Emojii med Flemming Jensen er på rekordjagt i aften. Foto Kanal 75

1 Emoji med Flemming Jensen, 3 Point of Perfect med Magnus A. Djuse og 7 Get a Wish med Johan Untersteiner er det danske hold i Milemästaren, hvor der udover førstepræmien venter en rekordpræmie på 25.000 kroner, hvis den absolutte banerekord på 1.09.0 – sat af Betting Pacer i fjor – forbedres.

Rekordforsøget er V86-7 og mest betroet i den danske trio er Stald H’s amerikanske Point of Perfect, der nu trænes af Mattias Djuse.

Point of Perfect, der I Bo Westergaards træning satte banerekord for 4-åring i Skive for halvanden måned siden med 1.12.3a/2060 m har siden skiftet til Djuse og startede i 4-års Eliten på Solvalla på Elitloppsdagen, men galoperede fra start.

Til i aften har man lavet nogle ændringer i forspændingen og tror på en fejlfri afgang.

Point of Perfect er næstfavorit I spillet på 17% – storfavorit er den lynhurtige starter 6 Click Bait med Per Lennartsson er favorit på 48%.

Emoji med Flemming Jensen, der viste storform i Sweden Cup, men bestemt ikke havde tur i de to heat, er tredjefavorit på 13%, mens Get a Wish, der starter for første gang for sin nye træner Johan Untersteiner er spillet på 6%.

Flemming Jensen har også Even Steven med sig til Tingsryd og for blot anden gang i karrieren skal Even Steven starte på sprint.

Første gang var tilbage til den 5. maj 2020, hvor den løb 1.14.0a/1640 m i Aalborg!

Even Steven er til start i V86-8.

Korfitsen/Westergaard er også på plads og starter i 1. løb 10 Whoops Hanover, der i fejlfri udgave må være en meget stor vinderchance, men i tips og forhåndsspil ser hoppen ud til at være overset.

I 3. løb – V86-1 starter Nicklas Korfitsen med 6 Gabi Kyvsgård, der blot er afkrydset på 3%.

På bet25 findes der en optakt til V86-løbene på dette link – klik her

Baneprogrammet kan downloades på dette link – klik her