TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Uza Josselyn mod Aubrion du Gers

af | 4. aug 2018 | Nyheder

Topløb på Mons-banen i Belgien i eftermiddag, hvor danske Uza Josselyn møder den franske sejrshest Aubrion du Gers.

Uza Josselyn Foto Gerard Forni

Uza Josselyn med Alexandre Abrivard skal i eftermiddag teste formen inden en eventuel start i EM for Hopper på Solvalla den 14. august-

Det sker i Belgiens største internationale løb, Grand Prix de Wallonie på banen i Mons – et løb over 2300 meter auto og doteret med 180.000 Euro.

Det bliver dog ingen let opgave Uza Josselyn denne gang kommer ud på, for i feltet på 9 heste findes bl.a. verdens måske bedste vallak, den franske Aubrion du Gers med Jos Verbeeck.

Ja, normalt er det ellers Jean Michel Bazire, der sidder bag den 8-årige vallak, men ved udenlandske starter er det belgiske Jos Verbeeck, der får fornøjelsen.

Uza Josselyns indsats i løbet bliver afgørende for, om man vil sende hende til EM i Stockholm – hoppen er som alle tiders mest vindende danskregistreret hoppe rangeret som nummer et af DTC af de to hopper, der fra dansk side er anmeldt til EM-løbet.

Den anden er DM-vinderen, Stickittothem, der fredag fik testet formen i et rutineløb på Billund Trav, hvor den med Knud Mønster i sulkyen noteredes for 1.17.4/2000 m volte.