• Opdrætterforeningen
  • Horse Trainer Walks
  • From Above US 2022
  • Derby25
  • Enssnapshot 600x110px
  • Michaelturn 600x110px

Hvem kommer med i Liga finalerne?

På søndag afvikles finalerne i Ekstra Bladets Travliga-løb.

Det er første gang, at der er finaler i denne løbsserie, som indtil videre har været en rigtig stor succes, da løbene over en bred kam i alle klassser har holdt høj klasse og intencitet.

Knud Mønster har heste kvalificeret i alle klasser, og i alt har Skive-træneren ni heste med i finalerne, hvor af Repay Merci, Rocky P H og Shesa Vixi topper pointlisten i hver deres liga.

Der startmeldes til finalerne i morgen og listen over de kvalificerede heste findes på dette link:

http://trav.dk/files/sysadmins/Slutstilling_Liga_stillinger_-_pr._6._april.pdf

Knud Mønster og Repay Merci

Knud Mønster og Repay Merci

En dårlig dag på kontoret

Som så meget her i livet så går det op og ned- også inden for travsporten. Og for træner Kenneth Nielsen var dagen i dag en af dem, han helst glemmer hurtigt.

To gange var Kenneth Nielsen til start – med Runa Stensbæk, der galoperede og sluttede uplaceret, og med sidste års Derby Consolation-vinder, Slide So Easy, der også endte uden for pengene.

Slide So Easy startede fra spor 12, og Kenneth Nielsen sendte den i et fremstød på sidste langside, men det bed ikke rigtigt for Quite Easy-sønnen, og den gik over mål som nummer 7 i 1.16.2 – Det var her Nothing Shadow med Iver Jessen sejrede.

KennethNielsen

Og drivningen syntes Dommerkomiteen ikke om, og idømte Kenneth Nielsen en bøde på 2.000 kroner for ureglementeret drivning.

Alex Haagensen kunne nøjes med 800 kroner for samme forseelse, da det var første gang han forsyndede sig, mens Kenneth Nielsen (foto)havde ”et klip” fra tidligere.

Men er det egentlig ikke for høje bøder at give i dansk travsport, med de indtjeningsmuligheder og i øvrigt økonomiske betingelser, som sporten drives under.

Og måske burde det være muligt, at nuancere bødernes størrelse efter den placering, som kusken opnår i løbet.

Ready Cash har dansk besøg

Med Peter Simoni som agent er fire danskejede hopper netop sendt til Frankrig, hvor de skal bedækkes af Ready Cash.

readycash-kalender

Ready Cash udbydes ikke på transport eller frossen sæd, så hvis man vil have et afkom efter hingsten, der er Frankrigs førende med sine to første årgange, så skal hoppen sendes til Frankrig.

Og det har følgende hoppejere nu valgt at gøre:

Stutteri Shadow: Moonwalk  Shadow (Buvetier d’Aunou) – mor til bl.a. Tor Mento (Pine Chip)  søster til Icy Shadow, der er mor til svenske Perfect Cash (Ready Cash) – vinder af 6 sejre i 5 starter.

Stutteri Laser: Made in USA (Supergill) – mor til bl.a. Notice Flying PH (Love You) 1.13.5 – 344.355 kr g Stuart Laser 1.14.3 – 121.572 kr.

Stutteri Molar: Snow Cone (Angus Hall) – har endnu ingen startende afkom.

Stutteri Simoni: Violet Hall (Spotlite Lobell) – har endnu ingen startende afkom.

Udover transport og opstaldning så koster Ready Cash til danske hoppeejere 600 Euro + 8.500 Euro.

Normalprisen i Frankrig er 9.000 Euro + 9.000 Euro – altså i 18.000 Euro ved levende født føl.

Har du noget at sælge?

Der er købere i markedet! Flere af de heste, som er blevet annonceret til salg på vor nye platform er allerede blevet solgt. – Og det er siden i fredags

Så har du noget du vil sælge – så sæt det GRATIS til salg her på travservice.dk – følg linket i menuen – køb og salg.