TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

En dårlig dag på kontoret

af | 2. apr 2014 | Nyheder

Som så meget her i livet så går det op og ned- også inden for travsporten. Og for træner Kenneth Nielsen var dagen i dag en af dem, han helst glemmer hurtigt.

To gange var Kenneth Nielsen til start – med Runa Stensbæk, der galoperede og sluttede uplaceret, og med sidste års Derby Consolation-vinder, Slide So Easy, der også endte uden for pengene.

Slide So Easy startede fra spor 12, og Kenneth Nielsen sendte den i et fremstød på sidste langside, men det bed ikke rigtigt for Quite Easy-sønnen, og den gik over mål som nummer 7 i 1.16.2 – Det var her Nothing Shadow med Iver Jessen sejrede.

KennethNielsen

Og drivningen syntes Dommerkomiteen ikke om, og idømte Kenneth Nielsen en bøde på 2.000 kroner for ureglementeret drivning.

Alex Haagensen kunne nøjes med 800 kroner for samme forseelse, da det var første gang han forsyndede sig, mens Kenneth Nielsen (foto)havde ”et klip” fra tidligere.

Men er det egentlig ikke for høje bøder at give i dansk travsport, med de indtjeningsmuligheder og i øvrigt økonomiske betingelser, som sporten drives under.

Og måske burde det være muligt, at nuancere bødernes størrelse efter den placering, som kusken opnår i løbet.