fbpx
  • HH Care
  • Opdrætterforeningen
  • Horse Trainer Walks
  • Stutteri Dings 600x110 Feb21 (002)
  • internetauktion
  • Derby25
  • Michaelturn 600x110px
  • Enssnapshot 600x110px
  • Wishingstone 600x110px

Travsnak

Travsnak: Om fortid, nutid og fremtid!

I ugens podcast, Travsnak behandler vi såvel fortid som nutid – ja, ser endda ud i fremtiden.

Læs mere


Podcast – Travsnak: Om Elliott, Skive og meget mere

Så er ugens podcast, Travsnak lagt på nettet og i denne uge ser vi nærmere på de pressemeddelelser, der kom torsdag omkring Elliot-sagen – vi behandler også situationen i Skive - men der er mere endnu!

Læs mere


Travsnak: Blæsten går frisk over Skive

Ugens Podcast er udkommet og her taler vi bl.a. om situationen i Skive

Læs mere


Travsnak: Dansk Vintermeeting – aftalen med Sverige – nyt fra Lunden etc.

I ugens Podcast, Travsnak taler vi bla.om at indføre et dansk Vintermeeting – og hvordan er det med aftale med Sverige? Dagens emner strækker sig over nyheder fra Lunden om ny direktør og baneflytning til forhandlinger med Sverige om en ny aftale og franske løb. Ind i mellem har vi ugens aktuelle med BS og […]

Læs mere


Travsnak: Du er fyret!

I ugens podcast, Travsnak behandler vi fyringen af Bjørn Goop som kusk bag Face Time Bourbon, men vi kommer også rundt om meget andet i travsporten.

Læs mere


Travsnak: Det er banerne, der er problemet!

I ugens podcast, Travsnak følger vi op på den problematik vi rejste i sidste uge og hvor Steen Juul fortalte om sit syn på om 2- og 3-åringer kun må starte med sko på. I denne uge taler vi med Flemming jensen om denne problemstilling

Læs mere


Bliv klar til Prix d’Amerique!

I anledning af søndagens store travløb i Paris – Prix d’Amerique har vi lavet en speciel udgave af podcasten – Travsnak.

Læs mere


Victor Rosleff, Frankrig og travambassadører

Fredagens podcast, Travsnak er online. I denne uge kan du møde den unge danske succesjockey Victor Rosleff og så taler vi selvfølgelig også om Frankrig og meget andet.

Læs mere


Whistleblower-ordning på vej i dansk travsport

Inden for kort tid bliver der etableret en whistleblower-ordning inden for såvel dansk trav - som galopsport. Det kan du bl.a. høre om i denne uges udgaven af Podcasten, Travsnak.

Læs mere


Fik du hørt?

I fredagens Podcast, Travsnak bragte vi to interviews med hhv. direktør Henrik Friis, Derby25 og træner Michael Lønborg.

Læs mere


Travsnak: Interview med Henrik Friis, Derby25

I ugens udgave af podcasten Travsnak har vi bl.a. et interview med Henrik Friis, der er direktør i spilleselskabet Derby25 samt med træner Michael Lønborg, der er nomineret som Årets Komet til Hestesportens Galla lørdag aften.

Læs mere


Mød Bonde-drengen fra Falster!

I ugens udgave af podcasten Travsnak har vi talt med Thomas Bonde, der sidste lørdag tog en flot V75-sejr med Lorelei Marie. Og som sædvanlig kommer Henrik Dyhrberg og Karsten Bønsdorf i deres samtale rundt i travsportens verden.

Læs mere


Travsnak: Eksklusivt interview med Åke Svanstedt

I denne uges udgave har Henrik Dyhrberg haft en snak med en af verdens førenre travtrænere Åke Svanstedt, men vi kommer også rundt om dansk travsport.

Læs mere


Travsnak: Husker du Jens Jensen?

Bonden fra Lestrup - Jens Jensen- dansk travsports enfant terrible var i 1960’erne en markant del af dansk travsport. Hør om ham bl.a. i den nye udgave af podcasten Travsnak. Og der er meget mere!

Læs mere


Travsnak: Tarok, Lunden, Korfitsen og meget mere

I ugens podcast, Travsnak kommer vi igen vidt omkring i travsportens verden – der er minder fra Tarok-turen i 1977 til USA. Skal Lunden flyttes eller ej, om en ny struktur i DTC, Elliot-sagen og så taler vi med succesjockeyen Nicklas Korfitsen om den succes han har.

Læs mere


Travsnak: Er en ny travkrig på vej?

For 50 år siden var det store samtaleemne krigen mellem Charlottenlund Travbane og Amager Travbane. Kan en ny – intern – travkrig være på vej på Charlottenlund Travbane Det er et af emnerne i fredagens Podcast, Travsnak.

Læs mere


Travsnak: Mød sportschef Rene Jensen! (opdateret med nyt link)

I denne uges podcast har Henrik Dyhrberg møder travets sportschef, Rene Jensen og Karsten Bønsdorf tager atter en tur tilbage til de gode gamle dage sammen med Jørn Clevin. NU opdateret med nyt link, der ikke kræver login.

Læs mere


Om nervesnitning, Kjærs bøder, Elliott og Corona

Så er en ny udgave af podcasten, Travsnak i luften.

Læs mere


Travsnak: Hvad er det, der sker?

Ugens udgave af Travsnak er på nettet, og Henrik Dyhrberg og Karsten Bønsdorf ser på de store sager, der har været i travsporten i ind og udland. OBS NYT LINK

Læs mere


Bliver Danmark gift med Sverige?

Holder forlovelsen med Svensk Travsport og bliver de forlovede - dansk og svensk travsport – gift? – I ugens podcast, Travsnak har vi talt med Morten Arnesen, direktøren for Dansk hestevæddeløb om dette emne – og meget mere.

Læs mere