• Opdrætterforeningen
  • Horse Trainer Walks
  • internetauktion
  • Derby25
  • Wishingstone 600x110px
  • Enssnapshot 600x110px
  • Michaelturn 600x110px

Travsnak

Travsnak: Hvad sker med Derbyauktionen?

I ugens udgave af podcasten Travsnak kommer vi som sædvanlig rundt om mange emner – bl.a. årets Derbyauktion, som Dansk Hestevæddeløb/DTC ikke vil stå som arrangører af i år.

Læs mere


Podcasten Travsnak er tilbage

Efter en december-pause er podcasten, Travsnak tilbage

Læs mere


Travsnak: Om Joakim Lövgrens meningsløse dom m.m.

Ugens Travsnak er i luften og vi taler bl.a. om den meningsløse dom, der er faldet i Sverige, hvor Joachim Lövgren er forbudt at køre med pist i løb i et år. Vi taler også med næstformanden på Nykøbing F Trav, Anders Helge Nielsen i anledning af Harald Lunds Mindeløb.

Læs mere


Travsnak: Ekstraordinær generalforsamling på Lunden?

Der er langtfra kommet ro på Charlottenlund Travbane efter årets ordinære generalforsamling i sidste uge, og en ekstraordinær generalforsamling er under opsejling. Det og meget andet kan du høre om i ugens udgave af podcasten Travsnak.

Læs mere


Travsnak: Hvad sker der nu på Lunden?

Onsdagens generalforsamling i det Danske Travselskab valgte Åby-modellen fremfor en udflytning til Høje Taastrup. Det er meget andet taler vi om i ugens udgave af podcasten, Travsnak

Læs mere


Travsnak: Fra 0 til 1.12!

I lørdags afvikledes de første prøveløb for 2-åringer i USA og her blev løbet meget hurtigt – ja, flere af løbene blev vundet på 1.12-tider.

Læs mere


Travsnak: hvad betyder 140 gram for en hest på 500 kilo?

I ugens podcast, travsnak har vi fokus på Elitloppet i Stockholm, der blev afviklet i sidste uge, men som sædvanlig bliver flere andre emner også berørt.

Læs mere


Travsnak: Om Elitloppet!

I ugens podcast er weekendens storløb, Elitloppet et naturligt omdrejningspunkt, selv om der blot er en dansktrænet ekvipage til start! – Er det noget der kan gøres noget ved? Flemming Jensen har et bud!

Læs mere


Travsnak: Er Holger Danske den første?

I søndags blev den 2-årige Holger Danske godkendt i Prøveløb. Mon ikke det er det tidligste tidspunkt en dansk 2-åring er blevet godkendt på? Hør historien om Holger Danske i ugens podcast.

Læs mere


Travsnak: Om fortid, nutid og fremtid!

I ugens podcast, Travsnak behandler vi såvel fortid som nutid – ja, ser endda ud i fremtiden.

Læs mere


Podcast – Travsnak: Om Elliott, Skive og meget mere

Så er ugens podcast, Travsnak lagt på nettet og i denne uge ser vi nærmere på de pressemeddelelser, der kom torsdag omkring Elliot-sagen – vi behandler også situationen i Skive - men der er mere endnu!

Læs mere


Travsnak: Blæsten går frisk over Skive

Ugens Podcast er udkommet og her taler vi bl.a. om situationen i Skive

Læs mere


Travsnak: Dansk Vintermeeting – aftalen med Sverige – nyt fra Lunden etc.

I ugens Podcast, Travsnak taler vi bla.om at indføre et dansk Vintermeeting – og hvordan er det med aftale med Sverige? Dagens emner strækker sig over nyheder fra Lunden om ny direktør og baneflytning til forhandlinger med Sverige om en ny aftale og franske løb. Ind i mellem har vi ugens aktuelle med BS og […]

Læs mere


Travsnak: Du er fyret!

I ugens podcast, Travsnak behandler vi fyringen af Bjørn Goop som kusk bag Face Time Bourbon, men vi kommer også rundt om meget andet i travsporten.

Læs mere


Travsnak: Det er banerne, der er problemet!

I ugens podcast, Travsnak følger vi op på den problematik vi rejste i sidste uge og hvor Steen Juul fortalte om sit syn på om 2- og 3-åringer kun må starte med sko på. I denne uge taler vi med Flemming jensen om denne problemstilling

Læs mere


Bliv klar til Prix d’Amerique!

I anledning af søndagens store travløb i Paris – Prix d’Amerique har vi lavet en speciel udgave af podcasten – Travsnak.

Læs mere


Victor Rosleff, Frankrig og travambassadører

Fredagens podcast, Travsnak er online. I denne uge kan du møde den unge danske succesjockey Victor Rosleff og så taler vi selvfølgelig også om Frankrig og meget andet.

Læs mere


Whistleblower-ordning på vej i dansk travsport

Inden for kort tid bliver der etableret en whistleblower-ordning inden for såvel dansk trav - som galopsport. Det kan du bl.a. høre om i denne uges udgaven af Podcasten, Travsnak.

Læs mere


Fik du hørt?

I fredagens Podcast, Travsnak bragte vi to interviews med hhv. direktør Henrik Friis, Derby25 og træner Michael Lønborg.

Læs mere


Travsnak: Interview med Henrik Friis, Derby25

I ugens udgave af podcasten Travsnak har vi bl.a. et interview med Henrik Friis, der er direktør i spilleselskabet Derby25 samt med træner Michael Lønborg, der er nomineret som Årets Komet til Hestesportens Galla lørdag aften.

Læs mere