TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

To sejre til Lindhardt og Juel i Skive

af | 17. apr 2014 | Nyheder

skive-trav

Løbene Skærtorsdag på Skive Trav blev en lidt halvkold og blæsende affære, hvor dog et par lovende hopper til årgangsløbene viste sig frem i form af Viola Toft og Tinkelbell.

Christian Lindhardt´s 3-års håb Viola Toft (Great Challenger) fik en perfekt sæsondebut, i et løb hvor førende Torpedo blev angrebet tre gange undervejs, og så måtte han til slut slippe Viola Toft forbi. Men Torpedo var tapper og vinder snart løb.

Christian Lindhardt fortalte efter løbet, at Viola Toft har så stor klasse, at hun er aktuel i diverse årgangsløb henover sæsonen. Vindertiden blev godkendte 1.19,5/2120 meter på den noget tunge bane og modvind på langsiden.

Christian Lindhardt kom også på vinderpladsen med Saga L (Golden Globe), som strøg til spids, men som lagde på og nær var blevet slået på stregen af Pharell, som lunede sig i ryg undervejs.

Jeppe Juel fik vist, at Tara Rose (Adams Hall) er god, men det har knebet med stabiliteten og nu i hendes niende start kom sejren, selvom hun igen hoppede i første sving. Men førende Vilavaldi tabte travet og Tara Rose kom forbi kort før mål.

Jeppe Juel vandt også med Peter Jensen-trænede Spark Rick (Com Hector), som var hidsig og røg til spids i en meget hurtig åbning. Det var ventet, at Pina Colada og Indian Summer D var spidsaktuelle, men de hoppede begge fra start, både i en omstart og i den gyldige start.

– Spark Rick blev hidsig af omstarten, så han tog hårdt fat og det var stærkt gjort af ham at holde farten til mål, fortalte Jeppe Juel om vinderhesten.

Bent Svendsen vandt begynderløbet med Viking Warrior (Turbo Sund), som nu fik revanche for et par indledende løb i sin karriere, hvor der har været uheld. Han overtog spidsen efter 500 meters kørsel og kunne lige nøjagtigt holde open stretch-angribende Vang bag sig.

Michelle Mønster fik en lidt heldig sejr med Time To Fly (Made Unbeatable), som havde ryg på førende Don Attack, som åbnede hårdt, fik syre og hoppede. I samme moment gik Theodora Garbo til spids, men hun tabte også travet og hoppede i sidste sving og så kunne Time To Fly smutte til sejr på stabiliteten før en godt afsluttende Treasure Me K G.

Michelle Mønster blev tidligere på dagen tilkendt en bøde på 500 kr og én måneds udelukkelse for ikke at veje tilbage efter prøveløbet med Play On Flamingo, som løb tiden 1.21,8, men som altså ikke blev godkendt pga. manglende tilbagevejning.

Tinkelbell (Self Possesion) var ude i en spændende sæsondebut og det gik perfekt, da Torben Grøn‘s racer var i spids fra start til mål kørt af Birger Jørgensen. Tinkelbell så skarp ud hele vejen og speedede let fra til sejr efter 1.16 de sidste 500m.

Birger Jørgensen fortalte efter løbet, at Tinkelbell havde udviklet sig fint henover vinteren og var blevet hurtigere fra start, hvilket var meget positivt. Han ville endnu ikke sammenligne hende med nogle af de gode heste han har kørt, men mente, at hun har talentet til at udvikle sig til en rigtig god hest.

Tinkelbell starter næste gang i 4-års hoppeløbet på Musketerdagen d. 27. april i Skive og Torben Grøn fortalte efter løbet, at Tinkelbell er med i TV Midt/Vests udsendelse onsdag i næste uge kl. 19.45. Tinkelbell og Torben Grøn er med i en lille programserie på den Vestjyske TV-kanal, som også kan følges på nettet.

Dennis Kristiansen havde nye væddeløbsfarver på og fejrede disse ved at vinde en sikker spidssejr med Pikol Nordal (Adams Hall), der trykkede sig til spids i første sving og siden vandt let.

– Det har været en nærmest perfekt dag, og jeg havde på forhånd størst forhåbninger til Pikol Nordal, som vandt let og kan de klare sig i formløb, kan de også klare sig i klassen. Det var også tæt på med Pharell, men han ville ikke forbi, fortalte Dennis Kristiansen efter sejren med Pikol Nordal.

V5-resultat:

V5-spil, 2.-6. løb, omsat: 512.174 SEK. Opdateret kl. 17:00
Afd. Nr. Vinder Odds Værdi Udg.
1 5 Tara Rose Jeppe Juel 3,12 90
2 8 Viola Toft Christian Lindhardt 7,10 477
3 1 Time To Fly Michelle Mønster 5,10 801
4 2 Tinkelbell Birger Jørgensen 1,68 826
5 6 Spark Rick Jeppe Juel 3,02 1529
Gevinster for 5 afdelinger rigtige.
Antal rækker: 217
Gevinst: 1.529 kr