TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Timoko til Master Finale

af | 23. jul 2014 | Nyheder

Elitloppsvinderen Timoko kan ventes til start i UET Masters Finalen den 14 september på Charlottenlund Travbane. Det fortæller to af Frankrigs førende hestesportsjournalister, Fabrice Theill og Gerard Forni samstemmende til travservice.dk.

Timoko - kommer til Lunden!

Timoko – kommer til Lunden!

– Træneren Richard Westerink har finalen i UET Masters plottet ind i sin plan  for Timoko, siger de to franske journalister.

Og der kan ventes flere andre heste fra Frankrig.

– Jeg tror, at Commander Crowe og Un Mec d’Heripe fra Fabrice Souloy kan komme, og måske også Roi du Lupin samt Napoleon Bar, siger Gerard Forni.

Derimod er der næppe chance for at se Univers de Pan, der efter et forrygende forår med sejre i bl.a. Finalandia Ajo og Oslo Grand Prix, nu får en velfortjent ferie.

Træneren Franck Leblanc, der træner Quick-hestene, har bl.a. Up and Quick sin stald, men han er næppe interesseret i at komme til Danmark igen efter dopingsagen med Caballion.

PT ser Top 12-listen i UETs Masters således ud:

Masters2307

Bedste danskplacerede hest er Stelton på en 50.plads med 500 points.

Orali er lige efter med 400 points, men når den endeligt tilkendes sejren i Copenhagen Cup får den yderligere 200 points, hvad der bringer den op på en 38. plads,