TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Talerstolen: Sælg Lunden

af | Nyheder

talerstolHej travservice. (Nok mest til Lundens bestyrelse)

Jeg ved nedenstående sikkert træder nogen over tæerne, men jeg søger en forklaring/argumenter på hvorfor nedenstående ikke er en mulighed?

Jeg er en af de personer, som ikke tror på, at banelukninger og præmienedsættelser er vejen frem for en redning af sporten.

Vi skal holde på de aktive og heste vi har tilbage i sporten for, at kunne gøre os interessante i et nyt nordisk spilsamarbejde, som gerne på længere sigt skal resulterer i nye folk/heste til sporten.

Der kommer ingen guldkiste med 30.000.000 kr. millioner og redder os..

Nej, vi er nød til at finde pengene inden for sporten i dag.

HFF’s egenkapital skal ifølge Jens Ulrich Nielsen bruges til en dag, at købe sig ind i et nordisk spilleselskab.
(Den forklaring vil jeg gerne købe, eller i det mindste er der en forklaring på hvad pengene skal bruges til)

Den eneste kapital JEG kan finde i Dansk Travsport med potentiel redningsværdi + investeringsmuligheder findes i Lunden arealer.

Jeg har været med til på facebook at starte en debat omkring Lundens arealer og de penge et salg af dette kunne indbringe.. (Hvis det kan lade sig gøre?)

Jeg vil ikke lukke Lunden, men ideen er, at reetablerer den et nyt sted. Det skal ske over en årrække med en midlertidig placering på feks Skovbo, indtil man har et nyt super anlæg klar, som skal kunne bruges til andet end trav, de dage der ikke er løb.
Her tænkes f.eks, at publikumsområdet skal have værdi for en kommune eller en lignende instans, så de vil være med til at finansiere dette super anlæg…

Jeg fortalte ovenstående ide til Jens Ulrich Nielsen fra HFF, som sagde, at de desværre ikke har råderet over pengene som et salg af Lunden ville indbringe.

Mine næste spørgsmål er så,

hvem har råderet over disse penge ved et frasalg af Lundens arealet?

Står der i evt. vedtægter at overskud skal investeres i sporten?

Jeg tror ovenstående er den eneste vej til, at fremskaffe noget der ligner en guldkiste, som kan redde sporten.

Og jeg køber ikke den hidtidige forklaring fra bestyrelsen med en “lav” bebyggelsesprocent er grunden til, at denne mulighed er udelukket.
For Charlottenlund Travbane er ingenting værd uden de andre baners aktive og heste, og jeg nægter at tro på, at borgmesteren vil lade et så stort areal falde hen pga en for “lav” bebyggelsesprocent.

Jeg ved at ovenstående ide/forslag sikkert træder nogen over tæerne, og der vil være folk, der mener jeg har drukket af “nat potten” (set på facebook)

Til dem vil jeg bare endnu engang sige, lad mig få brugbare argumenter for, hvorfor ovenstående ikke er en mulighed!?

Eller evt. forklaringer fra Lundens bestyrelse på hvorfor et salg er udelukket og hvem pengene tilfalder?

Først der kan jeg slippe min ide og tanker..

Mvh
Nicklas Lindblad
Spiller og travinteresseret.