TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Talerstolen: Nu skal vi stå sammen

af | 14. maj 2014 | Nyheder

talerstolJeg mangler ord…

Hvilket ellers ikke sker ret tit..

Meddelelsen i går om at man ønsker at lukke NFT og Billund skar mig dybt i hjertet!

Jeg er selv gammel Falsterdreng… Jeg kørte ponytrav på Falster, og det blev springbrættet til de store… Jeg kørte min første tur med en stor traver hos tidligere travtræner, Anders Helge Nielsen og det har lige siden hængt ved..

I min optik er dette en panikløsning, og i hvilken som helst sammenhæng har det nogensinde været den bedste?

Hvorfor ser man ikke på bemanding/lønninger, derefter præmiebudget og i sidste ende forkortelser af sæsoner på ALLE travbaner…

Jeg kan ikke se den forgyldte idé i at lukke to baner, og lade dem betale for DTC-ledelsens mangel på samme de sidste MANGE år!

Denne kære sport er ikke blot en dille, man kan sidestille med fodbold eller håndbold, det er en livsstil.

Man køber ikke en travhest, starter 2 løb og sælger igen… for guds skyld det er jo ikke det samme som at gå til blokfløjte i 14 dage, og så smide den på hylden.

I stedet for at lukke de 2 baner, så beskær dem yderligere 2-3 mdr. på sæson.

Det samme skal ske for Bornholm (2-3mdr) – Odense (2-3mdr) – Skive (2-3mdr) – Aalborg (2-3mdr), så holder man enten gang i Aarhus og Lunden året rundt, eller fjerner december/januar, da der alligevel typisk er problemer med banelegemet på den årstid…

Næste skridt er at nedlægge travsekretariatet og lad banerne selv ordne det… Derefter ville jeg se på tilskuddet på alle baner og skære 15-20 % i budgettet på ALLE baner…

Ja, jeg har ikke regnet på det, men sammenlignet med de sølle knapt 8 millioner kroner de får hevet ud at lukningen af de to baner, kan jeg ikke se denne løsning er værre… Vi er ALLE i samme båd, og derfor må vi alle også bidrage til løsninger!

Sølle 30 dage har sporten fået til at finde 15 millioner kroner selv…

Jeg ved ikke med jer andre, men jeg tror det er på tide at Travdanmark for en gang skyld står sammen i stedet for at det kun bliver ved snakken!

Jeg foreslår at ALLE aktive i sporten starter en strejke så snart som muligt – dvs. at vi alle stopper med at melde heste i løbene, og kontakter den fulde presse, så vi kan få lagt pres på politikerne! Tydeligvis er vores interne politikere for passive…

Det har vi jo erfaret de sidste 4 år, hvor DGI har kørt en større charmeoffensiv for at få væddeløbssporten ud/beskåret fra tipsnøglen, og hvad har væddeløbssporten gjort for at kæmpe imod… tjaehh… lagt hænderne over kors som det jo efterhånden har været en tradition siden det herrens år travet så dagens lys.

Hvad siger i… SKAL VI KÆMPE !?!?!?

Christian Andersen

Amatør Skive