TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Talerstolen: Anders Helge Nielsen

af | 13. maj 2014 | Nyheder

talerstolFørst vil jeg gerne lige præcisere at dette indlæg er skrevet af privat personen Anders Helge Nielsen og ikke som næstformand for CCR.

Hvad sker der lige for Dansk Travsport og de sure gamle mænd ( læs HFF og især Bent Knie )??

Efter at HFF har siddet passive i årevis og tænkt at “det hele skal nok gå godt”, så gik det galt. Sporten blev skåret med 30 millioner og bare 8 dage efter er man klar med en panikløsning af de helt store. Lukning af baner er ikke vejen frem og det vil få fatale konsekvenser for hele travsporten. ( Kan i huske Skovbos lukning???)

For mig vil det hedde slut med travsport. Jeg har 3 startheste plus en nyligt ifolet hoppe. Dyrlægen skulle egentligt have kontrol scannet føllet om to uger, men i stedet kan han sprøjte føllet væk!!!

Mine børn kører ponytrav på CCR. Vi har 5 ponyer og det stopper også, da der bestemt ikke er nogen grund til at rekruttere nye folk til sporten, når nærmeste træningsanlæg ligger 100 km væk. Ærgerligt, for ponysporten på Falster har bidraget med flere store talenter i Dansk Travsport.

Jeg håber virkelig at der sidder nogle gamle sure mænd og glæder sig over deres beslutning. Eneste mulighed for forbedring er, at ALLE står sammen og forlanger diktaturet HFF opløst!!

Med venlig hilsen

Anders Helge Nielsen

Når det er skoen der trykker, er det Anders Helge der rykker…..