TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Takethem er klar

af | 12. mar 2019 | Nyheder

Efter to måneders løbspause gør Takethem onsdag aften comeback på Jägersro.

For nøjagtig to måneder siden var Takethem nummer fem i et Gulddivisionsløb på Jägersro i tiden 1.12,7a/1640 meter – klart slået af Dante Boko – og nu er From Above-sønnen altså klar til comeback.

Det sker i onsdagens hurtigklasseløb på Jägersro i et lille felt på blot fem heste, hvor Takethem med Thomas Uhrberg i sulkyen har fået startspor 2.

-Jeg tror ikke han har chance for at vinde, men håber han vil gå et godt løb, siger Steen Juul tirsdag eftermiddag.

Takethem. Foto Kanal 75

-Takethem var inde på Lunden i søndags for at blive tjekket i halsen; et rent sikkerhedstjek og alt var som det skulle være. Han har trænet OK, men det er et lille felt i morgen og der er gode heste imod.

-Han har haft en lille pause fordi der ikke var nogen passende løb, dvs. jeg vil ikke rejse alt for langt op i Skandinavien for at starte ham på vinterbanerne, så derfor blev pausen lidt længere end som så.

-Mht. fremtiden, så er Takethem jo efterhånden lidt oppe i alderen, så vi tager én start ad gangen. Derfor er der ingen aktuelle planer efter starten i morgen.

Steen Juul bliver selv hjemme i Osted og sender aften Jeppe Juel ud med staldens nye sejrshest, Victory Island (Donato Hanover), der har indledt karrieren hos Team Juul på imponerende vis med fem sejre i seks starter.

-Ja, det er en god hest, som har gjort næsten alt rigtigt hos os, siger Steen Juul.

-Han har kun gået et dårligt løb – ja, dvs. det var egentlig ikke et dårligt løb, men det blev forkert fordi han var lidt for ambitiøs den dag.

-Victory Island er forholdsvis billigt ind i forhold til hvad han kan, men hvor langt han rækker op i klasserne, er svært at sige. Hidtil har han kun startet i lidt billigere konkurrence, men omvendt er han stærk når vi træner sammen med Takethem og de andre, så han kan godt være med på fysikken, men han skal lige bevise det først før vi begynder at tro på noget mere.