TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Tæt samarbejde med ATG i støbeskeen

af | 16. nov 2017 | Nyheder

Dansk Hestevæddeløb ApS er tæt på at afslutte en aftale med det store svenske spilleselskab ATG om et tæt samarbejde om et nyt spilleselskab, der i 2018 vil give netto 30 millioner kroner til dansk trav-og galopsport.

Fra Dansk Hestevæddeløb ApShar informationerne været særdeles sparsomme omkring den nye fremtid, som liberaliseringen af spil på heste vil medføre, men på et medlemsmøde i Det Danske Travselskab i aftes åbnede formanden, Anders Hendriksen for godteposen og oplyste, at et samarbejde med ATG i 2018 vil kaste netto 30 millioner af sig – oveni i de 76.2 millioner kroner som Kulturministeriet kommer med.

-Det kan godt være, at det ikke er populært hos nogen, at jeg går ud med disse oplysninger, men jeg synes at vi efterhånden er blevet trukket rundt i manegen i så lang tid, at nu må det være slut, siger Anders Hendriksen, formand for Det Danske Travselskab, der driver Charlottenlund Travbane, til travservice.

-Det kan ikke være rigtigt, at Trav-Danmark her halvanden måned før årsskiftet ikke ved, hvordan den nye fremtid efter årsskiftet kommer til at se ud, siger Anders Hendriksen videre.

-Der bliver lavet et nyt spilleselskab sammen med ATG og Dansk Hestevæddeløb, og dansk trav og galopsport skulle i 2018 være sikret at få 30 millioner kroner fra dette selskab, siger Anders Hendriksen.

-De 30 millioner kroner tænkes fordelt med 12 millioner kroner til banerne i bane-provision, væddeløbspræmierne stiger med 10% – det er små 5 millioner kroner, og der afsættes 8 millioner kroner til investeringer på banerne. Desuden skal de tre baner, der ikke fik driftstilskud i 2016, have hver en million ekstra og så udvides aktiviteterne i Dansk Hestevæddeløb. Dermed er de 30 millioner kroner brugte, siger Anders Hendriksen.

-Men hvordan det så ser ud for 2019, kan jeg være bange for, siger Lunden-formanden videre.

-Vi mangler fortsat at se et oplæg til en fuldstændig sæsonplan for 2018, men jeg har hørt at vi på Lunden fortsat kan påregne at få 37 løbsdage som i år, og det mener vi i bestyrelsen er et passende antal.

-Til gengæld kunne vi godt ønske os, at vore trænere var lidt bedre til at starte heste på hjemmebanen. Det er ikke mange løb, der har været tvangsletninger i, siger Anders Hendriksen.

På medlemsmødet kunne Anders Hendriksen oplyse, at regnskabet for indeværende år ser ud til at ende med et overskud.

-Det bliver første gang i mange år, at Travselskabet kommer ud med et positivt resultat efter afskrivninger, slutter Anders Hendriksen.