TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Svag indsats af Repay Merci

af | 18. sep 2014 | Nyheder

Repay Merci med Jean Michel Bazire var storfavorit i eftermiddagens 3. løb på Vincennes, men svigtede og sluttede uplaceret.

Efter et hårdt løb og en lang køretur glæder Repay Merci sig til en tur i spa-badet hos Fabrice Souloy. Foto Michelle Mønster,

Efter et hårdt løb og en lang køretur glæder Repay Merci sig til en tur i spa-badet hos Fabrice Souloy. Foto Michelle Mønster,

Repay Merci blev taget roligt fra start og blev placeret i 3 par udvendig , der dog var lidt langt nede i feltet. Med 600 m tilbage sendte Bazire den danske derbyvinder frem og opløbssvinget bed det godt for Repay Merci.

Ind i opløbet havde den fat på førende Elles W Phedo og Lobell Countess, men pludselig slap kræfterne op hos Repay Merci, der gik i stå og sluttede som nummer 8 i 1.12.9 – samme tid som Lobell Countess som blev nummer fem.

Løbet vandtes af Elles W Phedo (Kesaco Phedo) med Johanne Lindquist i 1.12.4a/2100 m.

Repay Merci var spillet ned til 2 gange pengene.

– Jeg tror at speeden blev for lang for ham. Bazire måtte gå for tidligt, siger Knud Mønster, medejer i Stald Repay Merci.

– Tempoet undervejs var for lavt, og det er heller ikke i Repays favør. Trods et hårdt tempo så har han altid en speed at spille ud til slut.

– At der var 30 grader i dag i Paris kan også spille ind på hans præstation. Han har tidligere vist at han har  problemer med for høje temperaturer herhjemme, slutter Knud Mønster.