TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stjernernes møde på Vincennes

af | 23. jun 2024 | Nyheder

Topløb på Vincennes i eftermiddag, hvor bl.a. Prix d’Amerique-vinderen Idao de Tillard møder Elitloppvinderen Horsy Dream – og så er tre danskejede heste til start i rammeprogrammet.

Ni løb med en samlet præmiesum på 1.408.000 Euro – det er cirka 10.5 millioner danske kroner – er på programmet i eftermiddag på Vincennes.

Her afvikles en række storløb for Frankrigs bedste 3- , 4- og 5-årige travere samt tophestenes opgør Prix Rene Balliere.

Især Rene Balliere er interessant for her mødes nogle af Europas bedste heste.

Vi kan se frem til et opgør mellem Prix d’Amerique-vinderen Idao de Tillard med Clement Duvaldestin, der er ubesejret inden for det sidste år på Vincennes mod Elitloppvinderen Horsy Dream med Eric Raffin, der besnærede alt og alle med sin eksplosive speed i Elitloppets finale.

Men der er andre topheste i det løb.

Der er gensyn med Vivid Wise As med Matthieu Abrivard og Harper Hanover-vinderen Izoard Vedaquais med Benjamin Rochard er også med, tillige med Hokkaido Jiel med David Thomain og Ganay de Banville med Jean Michel Bazire.

Distancen er 2100 meter auto – den samlede præmiesum i løbet er på 200.000 Euro.

Løbsrekorden indehaves af Face Time Bourbon og er på 1.09.1a og sat i 2021 og tangeret de to følgende år af såvel Vivid Wise As som Hokkaido Jiel!

Også i Prix Albert Viel for 3-åringer er den samlede præmiesum på 200.000 Euro.

Distancen er 2700 meter volte og her er Liza Josselyn med Jean Michel Bazire favorit.

Liza Josselyn har en af verdens bedste afstamninger med to Prix d’Amerique-vindere som forældre.

Hun er nemlig efter Ready Cash og Belina Josselyn – og Liza Josselyn ser ud til at slægte forældrene på – i hvert fald til nu.

Liza Josselyn har foreløbig startet syv gange og vundet seks sejre – sat rekord 1.13.1/2700 m!

Tre danskejede travere er til start.

I dagens 5+løb klokken 15.15 starter Peter Falcks 3 Hnokki Speed med Gabriele Gelormini og Stutteri Hole in Ones Dowhatyoudodowell med Francois Lagadeuc.

De tillægges ikke store chancer i Paris-Turf, hvor Hnokki Speed er seedet som nummer ni og Dowhatyoudodowell som nummer 14.

Distancen er er 2850 meter volte og den samlede præmiesum er på 90.000 Euro.

Lidt større chance har Panamera Racings 16 Eric the Eel i dagens 9. og sidste løb.

Eric the Eel med Franck Ouvrie har 25 meter tillæg på 2850 meter og er seedet som nummer otte!

Her er der også 90.000 Euro i samlet præmiesum.

Udover travløbene er der et stort underholdningsprogram for såvel børn som for voksne.

Der er besøg af olympiske vindere, Horsy Dream vil blive hædret for sin sejr i Elitloppet og der vil også være en ceremoni for den nyligt afdøde tophest, General du Pommeau.

Løbsdagen har betegnelsen La Journée des Champions – Champion Dagen – og alle sejl er sat for at lave en helt ekstraordinær løbsdag på Vincennes.