TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stelton nummer tre

af | 13. jul 2014 | Nyheder

For første gang siden derbyet i fjor måtte Stelton med Jeppe Juel se sig besejret. I Anders Jahres Pokalløb på Jarlsberg blev den danske elite-traver nummer tre.

BBS Sugarlight kommer igen og vinder Jahres Pokaleløb kort foran Support Justice, mens Stelton besætter tredjepladsen.

BBS Sugarlight kommer igen og vinder Jahres Pokalløb kort foran Support Justice, mens Stelton besætter tredjepladsen.

Løbet resulterede i en forrygende match den sidste kilometer mellem de to norske heste, BBS Sugarlight med Johan Untersteiner og Support Justice med Geir Vegard Gundersen med Stelton med Jeppe Juel i ryg på Support Justice – ingen dårlig position for den danske ekvipage.

BBS Sugarlight havde fået spids efter 300 meters kørsel, da Quid Quo Pro med Erik Adielsson galoperede.

De første 500 meter efter 1.11.5, og så fik Untersteiner Jr ellers pullet op så kilometeren blev afviklet efter 1.14.6.

Det betød, at Support Justice fulgt af Stelton i ryg let var kommet frem til positionen udvendigt for BBS Sugarlight, og ud på sidste omgang pressede Gundersen bag Support Justice tempoet op.

Ned ad sidste langside kunne det se ud til, at Stelton havde problemer med at holde ryg, men svinget rundt kom den igen op i ryg på Support Justice, der nu begyndte at ligne en vinder.

Men indvendigt svarede BBS Sugarlight igen, og ned gennem opløbet fik den overtaget og sejrede med og hals i 1.11.6a/2100 m foran Support Justice i 1.11.7, mens Stelton ikke kunne byde sig ind i kampen, og  besatte tredjepladsen i 1.12.0. Den gav 50.000 NOK i præmie.

– Jeg var skuffet over ham i dag-  han præsterede ikke hvad jeg forventede selv om vi fik et godt løb, sagde en skuffet Jeppe Juel efter løbet.

Ja, Jeppe Juel kunne ikke klage over løbets udvikling i og med at han fik et perfekt ryg at gå på, men når den sidste kilometer går efter 1.08.6, så er det svært at tage meter ind.