TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Spillerne holdt ud på Lunden

af | 12. apr 2014 | Nyheder

 KennethNielsenHele 11 løb kunne Lunden byde på lørdag aften, og trods manglen på de helt store stjerner kunne der alligevel ses tilbage på godkendt løbsdag, hvor Kenneth Nielsen hentede en double.

Løbsdagen var særlig fin set fra et spillemæssigt synspunkt. De nordiske spillere havde ikke tabt pusten efter V75-løbene, og trods kun fire deltagere i det indledende nulklasseopgør rullede der mere end 50.000 kr. gennem maskinerne allerede dér.

Og spillerne holdt faktisk fornemt ved, hvilket illustreres fint ved at konstatere mere end 110.000 kr. omsat i aftenens sidste løb – og det var altså kl. 21.30 på en lørdag aften. Løb på en lørdag aften er kommet for at blive…!!

Tilbage til det sportslige kunne H.H. Kristoffersen fortsætte sin sejrsgang bag stadig ubesejrede Ymer Brick (Make It Happen). Kojak sendte straks sin nye stjerne til fronten, og via lavt tempo undervejs var der aldrig tvivl om udfaldet. Vindertiden landede på beskedne 1.17,1a/2000 meter, men mon ikke Ymer Brick allerede på nuværende tidspunkt er god for en notering et par sekunder hurtigere.

Aftenens hurtigste vinder var tyske Freccia Rossa (Love You), der for Kenneth Nielsen var et yderst behageligt bekendtskab. Efter en rejse i fjerde par udvendigt rundede parret samtlige konkurrenter sidste sving rundt, og sejren blev ganske sikker i fine 1.14,7a/2000 meter. Freccia Rossa var V4- og V5-spillets eneste reelle overraskelse og betød ganske god tilbagebetaling inden for begge spillerformer.

Og Kenneth Nielsen var samtidig aftenens kusk. Det blev nemlig til en double via en kort sejr, da han kunne bjærge Risky (Mastery) i land fra fronten i aftenens pointløb. Det var Risky’s første sejr i 24. forsøg.

Nævnes skal også en spændende debutant i form af Morten Juul-trænede Tarzan A P (Credit Winner). Stilen var ikke den bedste, men omvendt var Tarzan A P måske alligevel ikke så tæt på galop, som det så ud. Under alle omstændigheder vidner en debutsejr på 1.17,1/2000 meter snorestart om reel fart i kroppen.