TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

“Smeden” får travlt i Skive

af | 17. apr 2014 | Nyheder

Dennis Kristiansen

Dennis Kristiansen

Skive Trav kører i dag løb med start kl. 15.15 med fælles nordisk spil.

En af dagens aktører er amatørtræneren Dennis Kristiansen, som lige nu har 10 startheste i stalden, hvoraf fire starter i dag.

En af disse er ny indkøbet Teach Me Tiger (Great Challenger) som starter i 4. løb. Det var en hest, som var anden i sin debut for Dennis Kristiansen på Fyn på en breddedag.

– Jeg blev positivt overrasket over hende, da hun gik et rigtigt godt løb. Hun åbnede til spids og jeg slap for at få ryg, og hun sluttede reelt af bag So Long Sugar, som lige var skrap nok for hende. Hun møder gode heste i dag, men jeg kører et godt rygløb og flasker det sig, er hun en triochance, fortæller Dennis Kristiansen, der ser hans bedste chance på dagen som værende Pikol Nordal der starter i 8. løb

På mandag starter Dennis Kristiansen en ny hest i prøveløb i Aalborg, og det er en hest han glæder sig meget til komme i gang med.

– Theblacksmith (From Above – Sofia Boko) er en rigtig fin hest, som jeg selv har opdrættet og trænet frem. Han er begyndt at slippe sig og tegner meget lovende. Han er krydset på samme måde som Orrichetti med From Above på en Mack Lobell-hoppe og moderlinjen går tilbage på Peace Corps mor, så blodet er i orden.

Alle kommentarene fra Dennis Kristiansen og chancevurderinger i øvrigt findes på Skive Travs hjemmeside, hvor også programmet kan downloades.