TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Sejr nummer 46 til O’grady

af | 28. apr 2019 | Nyheder

O’grady overraskede i Jubilæumspokalen i Skive, hvor den kommende Copenhagen Cup-deltager Slide So Easy blev sæt grundigt til vægs.

Det er næsten 10 år siden har debuterede i et begynderløb på Lunden, men i en alder af 13 år er O’grady (S J’s Photo) i bogstavelig forstand still-going-strong og i dag tog han karrierens sejr nummer 46 i 125 starter – svarende til en sejrsprocent på 36.

Imponerende.

Kasper K. Andersen kørte et løb helt efter bogen med O’grady, der fra start fik ryg på Triton Neergård, som snart fik Offshore Man frem udvendig, mens 12:10-favoritten Slide So Easy fik et perfekt løb i andet par udvendig.

Jeppe Juel holdt et jævnt tempo foran (1.11,2/500 meter og 1.12/1000 meter).

Ind i sidste sving blev Slide So Easy sendt afsted i tredje spor, men det “bed” ikke så godt for ventet for Flemming Jensens Copenhagen Cup-deltager, der blev svaret op af staldkammeraten Offshore Man.

Først ind på opløbet kom Slide So Easy op i omdrejninger, men samtid stak O’grady af via open stretch og vandt ganske let i tiden 1.11,8a/1600 meter foran Slide So Easy (12,1) og Repay Merci (12,3).

En herlig triumf for Skive-amatørtræneren Torben Hougaard, som i fredags også fik en flot sejr på Fyens Væddeløbsbane med Wham Bam Boo, der ligeledes blev kørt til sejr af Kasper K. Andersen.

Feltheim bombede
Der blev vist mange fine præstationer på Skive Trav på årets Musketerdag, hvor bl.a. den tidligere Billund-træner René Feltheim vandt en overraskende sejr med sin egen Mr Shorty (Here Comes Joey) i tiden 1.12,7a/2060 meter – 2/10 sek. hurtigere end den kommende Copenhagen Cup-deltager Tsunami Diamant!

VM Viking Cup var toneangivende fra start med medfavoritten Come On Hugo udvendig, mens Mr Shorty fik et afventende løb bagerst i feltet.

På bagerste langside med 6-700 meter tilbage gik René Feltheim til angreb i tredje spor og ind i sidste sving landede Mr Shorty udvendig for den førende VM Viking Cup, der dog forsvarede sig.

Ind på opløbet stod det dog snart klart, at VM Viking Cup ikke havde en af sine bedste dage, mens Mr Shorty i stedet gik frem til sejr foran Wonderboy og Sun Esterel – en sejr til 40 gange pengene!

Flot comeback
Mens Flemming Jensen kiksede med både Come On Hugo og Slide So Easy, så fik Aalborg-træneren trods alt en sejr med hjem i bagagen signeret af Belladore (Trophy Catch), der efter en løbspause på godt seks måneder fortsatte sin sejrsrække og nu snuppede sin sjette sejr på stribe i tiden 1.14,3a/2060 meter.