TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Sebastian K besejret

af | 20. jul 2014 | Nyheder

Det lignede den sædvanlige paradeforestiling for Sebastian K og Åke Svanstedt, da feltet svingede ind på opløbet i det canadiske storløb, Maple Leaf Trot inat. Sebastian K i spids og tilsyneladende i kontrol. Men det var den bare ikke i denne start.

I regntåge og på en bane, der blev bedømt til at være tung, havde den svensk toptraver ikke den samme speed i opløbet, som vi tidligere har set, og i stedet for  at det var Sebastian K, der trak fra konkurrenterne, så var det konkurrenterne, der nu nærmede sig.

Outsideren Intimidate (Justice Hall) med Sylvain Fillion kom stærkt udvendigt fulgt af Market Share (Revenue) med Tim Tetrick, og de tre heste gik side om side over mål.

Initimidate midt i banen faner indvendige Sebastian K, mens Market Share bliver nummer tre

Initimidate midt i banen faner indvendige Sebastian K, mens Market Share bliver nummer tre

Målfotoet viste, at Intimidate til 47 gange pengene akkurat havde nået Sebastian K, der var storfavorit til odds 1.20, mens Market Share var hoved og hals efter på tredjepladsen.

Trioen fik noteret 1.11.1.  – og det fortæller vel meget om banens tilstand.

Men på trods af banens tilstand, blev der åbnet forrygende efter 1.06.6.

Sebastian K kunne holde spids fra spor 1, men udvendigt kom Modern Family med Ron Pierce strygende, og den overtog efter 300 meter.

Ind på langsiden sendte Svanstedt Sebastian K frem og overtog føringen.

– Det var den hårde åbning, der sad i benene på Sebastian K til slut, sagde Svanstedt efter løbet. Sebastian K startede øvrigt igen uden sko.

Vinderen Intimidate er en op og ned-hest, der i sine lyse stunder, som den så havde et af i aftes, kan meget.

Den har bl.a. vundet Breeders Crown for 3-åringer og i sine 38 starter har den vundet ikke mindre end 24 løb. Med lørdagens førstepræmie har Intimidate nu tjent 945.390 dollars i karrieren.

Se Maple Leaf Trot på dette link . klik her