TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Satte verdensrekord ved overlegen sejr

af | Nyheder

Den 3-årige S I P med Joe Bongiorno vandt torsdag The Old Oaken Bucket på 800-meter banen, Delaware i ny verdensrekord 1.09.1 – 10 længder foran nummer to!

S I P (Bar Hopping), der trænes af Ron Burke, har hidtil mest gjort sig i Pennsylvania Stakes, og ikke været med i de store årgangsløb på f.eks. The Meadowlands.

Men måske får vi den nu at se i de næste par uger på The Red Mile i Lexington.

S I P, der som åring kostede 50.000 dollars, er nu skrevet ind i historiebøgerne som verdensrekordholder – i hvert fald så længe, det varer.

For den verdensrekord som S I P forbedrede var blot en dag gammel.

Onsdag vandt hoppen Bluebird Dove (Swan for All) med Peter Wrenn The Buckette på Delaware i 1.09.8, hvad der var verdensrekord for 3-åringer uanset køn samt for hopper.

Nu er S I P alle tiders hurtigste 3-åring på en 800-meter bane.

Men alle tiders hurtigste traver på en 800 meter-bane er fortsat hoppen Weslyn Quest (Manofmanymissions) der i fjor løb 1.08.8 på Northfield Park.

Torsdagens hovedløb på Delaware, pacerløbet The Little Brown Jug vandtes også af en hest fra Ron Burkes stald, Bythemissal (Downbytheside) med Chris Page i 1.09.1!

The Little Brown Jug var det sidste af 21 løb torsdag – og vel ikke uventet kunne tidsplanen på 15 minutter mellem hvert løb ikke holdes.

The Little Brown Jug, der skulle have været kørt klokken 17.00, blev sendt afsted klokken 18.55 – altså med små to timers forsinkelse.