TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Rudbecks kanoner er klar til Musketerdagen

af | 25. apr 2014 | Nyheder

standanddeliver-20130825-kkm

Peter Rudbeck har set frem til dagen, hvor storløbssæsonen går i gang med Musketerdagen på Skive Trav på søndag.

Vinteren er brugt på at træne og klargøre hestene til sæsondebuten, og det er en optimistisk Peter Rudbeck, vi har talt med.

– Alt er gået helt efter planen henover vinteren, hvor hestene har trænet uden annmærkninger af nogen art, så vi kommer med tre velforberedte heste til Musketerdagen, indleder Peter Rudbeck.

Den første hest, der skal i ilden, er Therumoursaidfire (Muscles Yankee), som starter i Frosty hanovers Mindeløb. Om denne siger Peter Rudbeck.

– Therumoursaidfire har som alle mine tre startheste overvintret perfekt. Han fik lidt problemer med halsen efter rutineløbet i Århus, men blev behandlet og er tjekket op torsdag, hvor alt var ok. Han virker til at have udviklet sig styrkemæssigt og kommer til at gå uden alle fire sko og i et halvåbent hovedlag. Han er hurtig fra start og jeg håber på spids eller ryg på førende. Jeg ser Marquis Ås som spidshesten, men tror lidt på, at da denne tidligere har givet sig fra spids, at Kasper K Andersen kunne være interesseret i at slippe, hvis “Rumour” kommer frem tidligt og trykker på. Jeg ser ham son en god vinderchance, uanset om det bliver spids eller ryg på førende.

Den næste i rækken er Derbyvinderen Stand and Deliver (Kadabra), som starter i Lord Valentines Mindeløb, hvor han møder en af sine hårdeste konkurrenter sidste år Stelton og den tyske sejrsmaskine, Banks.

– Stand And Deliver har været vældig fin i træningen og er klar til at gå et godt løb. Spor 8 gør, at Birger Jørgensen kan blive i andet spor fra start og derefter tage chancen og køre fremad, hvis den byder sig. Men det er et spændende og godt løb, hvor taktikken kommer til at betyde en del, og han kan ligeså godt vinde som en af de andre. Han går uden alle fire sko og i et norsk hovedlag.

Sidste starthest er Whiskey In The Jar (Turbo Sund), som efter en rolig indledning på sin karriere sidste år lukkede sæsonen af med en sejr. Han starter i Pay Dirts Mindeløb.

– Whiskey In The Jar har desværre fået spor 7, men han er stærk, så jeg håber, at der kommer tempo på løbet. Han har udviklet sig meget positivt henover vinteren og travet flyder meget bedre for ham nu, i takt med at han er blevet stærkere i kroppen. Han har den rette indstilling til jobbet og skal gå uden forsko og et ¾ åbent hovedlag samt fast vat i ørene, afslutter Peter Rudbeck med at fortælle om sine tre meget fine heste.