TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Revanche til Trust Boom Bay?

af | 13. jul 2014 | Nyheder

I søndags var Trust Boom Bay på vej mod en tilsyneladende sikker sejr i Jydsk 4-årings Grand Pix Consolation, da den 100 meter før mål slog over i galop og blev diskvalificeret. I eftermiddag kan den revanchere sig på Charlottenlund Travbane.

I Aarhus viste Trust Boom Bay (Trophy Catch)  både stor hurtighed og også, at den er stærk, idet den lå udvendigt i dødens meget af løbet.

I eftermiddag starter den med 40 meter tillæg, men med søndagens indsats in mente, så burde en fejlfri Trust Boom Bay – nu med Birger Jørgensen i sulkyen –  kunne løse opgaven.

Lunden byder i eftermiddag på et program på 11 løb.

Bl.a. køres der finale i Lundens 3-års Serie med en førstepræmie på 20.000 kroner.

Her kan Zorro Brick (Super Arnie) med Hans Henning Kristoffersen være et god bud på sejren. I sin seneste start for en måned siden var den slået af Wizard Simoni til en andenplads i 1.16.5 –  La Rouge, der også er med i eftermiddag var nummer to i 1.16.8.

Halmstad-Træneren Carl-Otto Gøransson sender tre heste til Lunden, som alle skal køres af farverige Peter Ingves.

De tre heste har alle startet på Lunden tidligere – Ruth Henna vandt, Icebear var nummer to og Renoir Bi nummer fire ved deres seneste besøg.

I V65-spillet venter en super jackpot på345.816 kroner, der kommer til udbetaling, hvis der kun findes én vinder med 6 rigtige!

Baneprogrammet finder du på dette link – klik her